2777
2789
عنوان

دارم خیانت میکنم به دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست
تو این هفت ماه کلن باهاش قطع رابطه کردی یعنی وقتی بعد یک ماه زنگ زدیو گوشیو روت قطع دیگه پیگیرش نشدی

اره دیگه یماه حال خرابی کشیدم بعدش متنفر شدم ازش.فقط عید و بهم تبریک گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خداروشکر الان خوبم

خداروشکر عزیزم ان شاالله خدا به دل همه شادی بده

وقتی یکی قلبتو میشکنه نفس کشیدن برا آدم سخت میشه 

تو دختر قوی  هستی اما دیگه برا کسی خودکشی نکن میدونم اون لحظه داغ دلت تازه بوده نفهمیدی چکار میکنی اما سعی کن تو اوج بحران ها بهترین تصمیمو بگیری 

ببخشید خوشم نمیاد از دخترای مثل تو ک بخاطر اعتماد ب نفس پایین خودکشی میکنید اونی ک میره ارزش ی قطره ...

راستش منم از آدمایی که تا با کفش بقیه راه نرفتن و هیچ ذهنیتی از مدل شخصیتی /محیط خانوادگی ک بقیه توش بودن و هزارااان چیز دیگه خبر ندارن و اینطوری مردم رو قضاوت میکنن خوشم نمیاد

خداروشکر عزیزم ان شاالله خدا به دل همه شادی بده وقتی یکی قلبتو میشکنه نفس کشیدن برا آدم سخت میشه&nb ...

فدای تو گلم انشالله سر هیچکس نیاد و همه دلشون خوش باشه

قربونت گلم درسته اون لحظه واقعا متوجه اشتباهم نبودم

اما خداروشکر الان اکی شدم❤❤

راستش منم از آدمایی که تا با کفش بقیه راه نرفتن و هیچ ذهنیتی از مدل شخصیتی /محیط خانوادگی ک بقیه توش ...

مهم نیست خوشت میاد یا نه منم یازده سال پیش عاشق شدم چهار پنج سال خانواده ها راضی نمیشدن یهو خبر رسید ک نامزد کرده فامیل بود صدای شکستن قلبمو خودم شنیدم همه خبر داشتن قسم خوردم ی قطره از اشکمم حرومش نکنم لیاقت میخواست ک نداشت 

کارت عروسیشو برامون فرستاد بهترین لباسمو پوشیدم رفتم رقصیدم

آخر سرم رفتم پیششون تبریک گفتم اومدم

نذاشتم کسی بفهمه با قلبم چیکار کرد ک بعد این همه سال هنوز زخمش تازاست 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13