2777
2789
عنوان

دارم خیانت میکنم به دونفر

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 41 پست
اون بیشعوره تو مثل اون نباش  با کی داری لجبازی میکنی گل دختر با خودت یا اون؟ اینکارا تو رو هم ...

درسته عزیزم کاملا متوجه میشم منظورتو 

و دیکه دارم ولش میکنم 

اخراشه فقط منتظرم تولدش سر شه کلی عکس بندازیم

بعد اون بمونه و کلی یادگاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خوشم نمیاد از دخترای مثل تو ک بخاطر اعتماد ب نفس پایین خودکشی میکنید اونی ک میره ارزش ی قطره اشک هم نداره چ برسه خودکشی محکم باش خواستیم بمیری ب قول علی صبوری ایستاده بمیر 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
درسته عزیزم کاملا متوجه میشم منظورتو  و دیکه دارم ولش میکنم  اخراشه فقط منتظرم تولدش سر ...

در مورد پسر دومیه عاقلانه فکر کن و با عقل انتخاب کن 

نمیخوام نصیحتت کنم 

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

مامان آراز و دنیز😍❤
آخی عزیزم  کار خوبی کردی حقشه تا جایی که دلت خنک شه ادامه بده  یه روزی میرسه هر جیزی که ت ...

فداتسم اره گلم دیقیا همینه 

ولی دیگ دارم ولش میکنم دلم برا رلم میسوزه دوسش دارم نمیخام از دستم بره

فداتسم اره گلم دیقیا همینه  ولی دیگ دارم ولش میکنم دلم برا رلم میسوزه دوسش دارم نمیخام از دستم ...

کم کم باهاش سرد شو و فراموشش کن 

درباره رلت هم برای عشقت بجنگ نزار مثل قبلی عذابت بده و خیلی راحت از دستش بدی

انشالله موفق باشی

کم کم باهاش سرد شو و فراموشش کن  درباره رلت هم برای عشقت بجنگ نزار مثل قبلی عذابت بده و خیلی ر ...

دیقیا قصدم همینه

اره دوسش دارم امیدوارم مثل قبلی نشه

فدات شم گلم