2777
2789
عنوان

روانپزشک عاالی

282 بازدید | 13 پست

سلام دوستان امکانش هست یه روانپزشک خوب معرفی کنید.

خیلی به کمکتون نیاز دارم واقعاا درگیرم

لطفا روانپزشکه خیلی خوب و عالی ای باشه با هیچ دکتری کارم راه نمیفته،اگه حاصل یه بار تجربه خودتونه لطفا نگید کسی رو معرفی کنید که خیلیا رو کارش قسم بخورن خسته شدم از رفتن و نتیجه نگرفتن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من پیش دکتر محمدرضا شالبافان میرم و واقعا راضی ام

قبلش چند سری پیش دکترای دیگه رفته بودم ولی چند مدل دارو میدادن و بهم نمیساخت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش دکتر محمدرضا شالبافان میرم و واقعا راضی ام قبلش چند سری پیش دکترای دیگه رفته بودم ولی چند مد ...

کدوم شهرن؟

داروهاتونم کم کردن؟یعنی امید هست به بهبودی کامل؟

دکتر من میگه باید تا آخر عمرم بخورم آخه چه طور زندگی کنم با ۴۰ تا قرص

کدوم شهرن؟ داروهاتونم کم کردن؟یعنی امید هست به بهبودی کامل؟ دکتر من میگه باید تا آخر عمرم بخورم آخ ...

تهران

کلینیک مغز و شناخت

کلا یه مدل دارو به من دادن و با همین یه قلم دارو حال من خیلی بهتر شد

من که راضی بودم حالا نمیدونم شما هم ویزیت شید رضایت داشته باشید یا نه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم بیماریت چی هست؟

ببخشید نمیتونم بگم اینجا، ولی جز بیماری های خیلی بد روانپزشکی هست،ولی من تشخیص دکترو قبول ندارم چون اصلا اونجوری نیستم که تشخیص گذاشته 

تهران کلینیک مغز و شناخت کلا یه مدل دارو به من دادن و با همین یه قلم دارو حال من خیلی بهتر شد من ...

درسته،پس لابد اصطراب یا افسردگی کوچیکی بوده

ایشالله همیشه سالم باشید

ببخشید نمیتونم بگم اینجا، ولی جز بیماری های خیلی بد روانپزشکی هست،ولی من تشخیص دکترو قبول ندارم چون ...

من وسواس فکری شدید و افسردگی داشتم الان دارو می خورم حالم خوبه حتی دکتر بهم بگه تا آخر عمر دارو باید بخوری برام مهم نیست چون با دارو حالم خیلی خوبه شما اگه با دارو خوب میشی چه اشکالی داره که بخوری سلامتیت مهمتره

درسته،پس لابد اصطراب یا افسردگی کوچیکی بوده ایشالله همیشه سالم باشید

افسردگی خیلی شدیدی داشتم افکار خودکشی خیلی زیاد

ولی الان خیلی بهترم

ممنون عزیزم شما هم انشالله حالتون بهتر شه

با چند تا دکتر مشورت کن حتما