2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188540 بازدید | 1093 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بی ادب. دعوتشون کنیدتلافی کنید

وااا من راضی ترم یجا میرم ظرف یبار مصرف بچینن هر کی هر چی میخواد ورداره،

تا اینکه بعدش اگر قرار ب ظرف شستن مهمون باشه کل اشپزخونه طرف و لباسای مهمونا به گند کشیده بشه جلو سینک😂

بخون اون خانم قبلش چی بمن گفت که جوابشو این دادم قبل دخالت این خانم کسی حرفی از تبریزیا نزد که جگع ب ...

اشکال نداره عزیزم

من متوجه شدم 

ناراحت نشو 

منم آذربایجانی هستم ونزدیک تبریزم

ولی من الان متوجه حرفاتون شدم کامل

آی کیوم ضعیف نیستش که.  پستارو خوندم فهمیدم 🙋‍♀️😂

حرص نخور دیگه فدات❤️❤️

حیوان وحشی خفه شدی بدبختی و بیشعوری ازت میباره الان خودتو بکش هرچی میگی لایق خودته و بس انقدر بگو تا ...

ولله تورو نمیبینم درحد من نیسی بارت کنم خداروشکر نی نی یارم جوابتو داد پستتو پاک کرد 

مگه نمیبینی دوساعته توضیح نیدم باز نمیفهمه دهنشو باز کرده فحشم میده منم جوابشو دادم یکی نیس بگه به خ ...

بیخیال بچه ها بخدا خوب و بد همه جا هست چرا الکی عصبی میکنید خودتونو اینهمه ب اصفهانیا میگن خسیس درصورتی ک اصلا خسیس نیستا بخدا 

صلوات بفرستین

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست....
بیخیال بچه ها بخدا خوب و بد همه جا هست چرا الکی عصبی میکنید خودتونو اینهمه ب اصفهانیا میگن خسیس درصو ...

الان اصفهانیا میریزن سرم😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست....
اشکال نداره عزیزم من متوجه شدم  ناراحت نشو  منم آذربایجانی هستم ونزدیک تبریزم ولی م ...

خداروشکر یکی متوجه حرفام شد من به هیچ قومیتی کار ندارم بدن یا خوب بمنچه فقط حرفم خونواده شوهرم بود

ولله تورو نمیبینم درحد من نیسی بارت کنم خداروشکر نی نی یارم جوابتو داد پستتو پاک کرد 

برای همین هرچی لایق خودته گفتی بی شخصیت

فحشات هست صفحه ۵۱ اتفاقا نینی یار نیامد که جوابتو بده  

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....