2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188542 بازدید | 1093 پست
خب خانواده همسر شما اینجورن نه همه تبریزیا واینجور خانواده تو هر قومیتی وجود داره 

وااااای نی نی یار شما بیا به این ملت بفهمون من چکار به تبریزیا دارم من گفتم خونواده شوهرم اینجورن اونم خانم هم گفت منم کنجکاو شدم از شباهت خونواده های شوهرمون اصالتشو پرسیدم که یکی دراومدن ادامه ی صحبتم با اون خانم رو بخونین کجاش گفتم اره خواهر تبریزیا همه همینن و... وای نمیفهمن منم ترکی بلد نیستم بفهمونم به اینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دیگه دعوا نکنید که.. اینطوری من عذاب وجدان میگیرم چون اول به من برخورد. 

داریم انتقاد میکنیم و بحث میکنیم با هم.. بحث کردن نشونه یه جامعه پویاست.. ولی دعوا کردن نه.. آفرین دخترای خوبی باشیم و دعوا نکنیم😊❤

وااااای نی نی یار شما بیا به این ملت بفهمون من چکار به تبریزیا دارم من گفتم خونواده شوهرم اینجورن او ...

حیوان وحشی خفه شدی بدبختی و بیشعوری ازت میباره الان خودتو بکش هرچی میگی لایق خودته و بس انقدر بگو تا جونت دربیاد 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
چجور زبون زد کل ایرانین که دوتا از گداهای تبریز گیره من و این خانم افتاده   در ضمن ما نگفتیم تب ...

بخون اون خانم قبلش چی بمن گفت که جوابشو این دادم قبل دخالت این خانم کسی حرفی از تبریزیا نزد که جگع ببنده فلانن و ...این خانم اوند وسط گفت همههه ی تبریزیا خوبن و زبون زدن  و خودت مشکل داری این خانم بمن توهین کرد منم جواب توهینشو دادم توقع داری بعد توهینش بشینم تحسینشم کنم که به من میگی خودت مشکل داری

بچه ها دیگه دعوا نکنید که.. اینطوری من عذاب وجدان میگیرم چون اول به من برخورد.  داریم انتقاد م ...

واقعا شعور و ادب نداره شما دیدی من جایی توهین کنم ولی ببین چجوری جواب منو داده معلومه چیه دیگه

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
دقیقا خانواده شوهر منم دختر پرستن شوهرم ک تصادف کرد پول دیشو خرج کردن😐😐نگفتن برا پسرمون یکاری کنیم ...

خب معلومه توی هر شهری همه جور ادنی هست مال خونواده شوهره من اینجورن بدن چکار کنم ولله بدی از منم نیس خیلیا ازشون مینالن من کار به اصالتشون ندارم حتی اگه اهل هر شهری بودن من بازم حرفم راجع به خونواده شوهرم اینه