2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

نمیدونم دلیل کار میزبان چی بوده 

ولی شخصا از ظرف یه بار مصرف خوشم نمیاد و تو مهمونیا عشق میکنم ظرفا رو واسه مهمون درمیارم  مامانم اینا که میان همش تاکید میکنه ظرف زیاد در نیار و... ولی دوست دارم 

ای کاش قهر نمیکردی بعدا بهش میگفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ مثل خونه مادرشوهره من با این تفاوت که این گداها حتی پول به یبار مصرف نمیدن ظرفهای لنگه به لنگه ...

خوبه ماست اینا میذاره بری خونه مادرشوهر من هیچی نمیذاره،بابا اینا اخرشن،ظرف و ظروف میخره اصلا نمیاره میگه اینا برای مهمون خوب لامصب ما که سالی یکی دوبار میریم مهمونیم دیگه،من یاد ندارم صبحانه بجز پنیر چیز دیگه بذارن ،میوه اینا هم خیلی کم،مثل ماها نیستن بگن داره مهمون میاد خرید کنیم هر چی داشتن همونه 

کاش مهمونای مدل اسی هیچ وقت نیان خونم .حتی بهترین ها رو هم براشون بزاری باز یه چیزی پیدا میکنند ایرا ...

آره مورد داشتیم دور از جون اسی. می یومد مث گاو میخورد بعد میرفت پشت سرمون میگفت فلان و بهمان. همون ضرب المثل دست بی نمک و... 

کاش مهمونای مدل اسی هیچ وقت نیان خونم .حتی بهترین ها رو هم براشون بزاری باز یه چیزی پیدا میکنند ایرا ...

واقعابشقاب یبارمصرف زشته،حالاسفره و لیوان عیبی نداره ولی بشقابو قاشق واقعاضایعست،ولی اسی باید غذاشو میخورد ،غذانخوردن اسی توهین بزرگتری بود

این یه بخش قضیه اس ، طرف دیگه ی ماجرا اون آدمای مغرور و خودخواهی هستن که به خاطر راحتی و آرامش خودشو ...

من خودم که بچه ندارم.ولی شرایط الان رو میبینم غصم میگیره بچه های آینده چه شرایطی دادن.از حجم نااگاهی یا ادا یا هر چی تو این‌تاپیک شوکه شدم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دقیقا اینایی ک میگن چ اشگال داره کاش یجا این موقعیت براشون پیش بیاد ببینم بهشون بر نمیخوره 

ول کنید آخه حتما یه نفر باید دو ساعت یه لنگه پا وایسه بشور و بساب تا بگید احترام گذاشت خوبه خودتونم زن هستید و هم نوع تون درک نمیکنید

والا زنا بدترن الان دیگه رسما این دو فامیل و دوست از هم رفت و امدشون پاشید چون خانم بهش بر خورده و ابم نخورده...باید حتما تو بلور میخورده

به خدا این مسائل فقط عقده ای بازیه بگید و بخندید و تو لحظه شاد باشید که دنیا دو روزه...این وسایل برای اینه که در خدمت ما و راحتی ما باشن نه ما در خدمت اونا

دقیقا اینایی ک میگن چ اشگال داره کاش یجا این موقعیت براشون پیش بیاد ببینم بهشون بر نمیخوره 

من زن داداشم همیشه اینکار میکنه اصلا ناراحت نمیشم چون حوصله ظرف شستن ندارم بهش حق میدم خودش خسته ما شش نفریم با زن شوهر بچه میدونی چقدر زیاد میشیم پولشون نمیرسه ظرفشویی بخرن ولی خدایی از بابت که فهمیدم برای محیط زیست بده ناراحت شدم الان ولی خب همیشه تو فکرم بود که آب هدر نمیشه زیاد اینجوری 

خب سفره و لیوانو اوکی  بشقاب و قاشق دیگه چرا

خدایی قاشق دیگه ظلمه. من خودم شب مراسم دارم 24/25نفریم مجبور شدم سفره و لیوان یکبار مصرف بگیرم 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌
دنیا دو روزه حساس نباش سکته میکنی بخور و بسپار دست باد🤗

نوجوان که بودم با تیم بسکتبال ذوب آهن میرفتیم شهرهای مختلف بازی میکردیم ...یه بار رفتیم یه شهری که بین راهش باید میرفتیم غذا میخوردیم ...همه غذاخوری ها بسته بودند به علت تعطیلی ...داشتیم از گرسنگی فوت میشدیم ...عاشورا بود فکر کنم که مشاغل بسته بود با یه مراسم دیگه بود...

یه نهارخوری کنار راه بود پر از مگس ...کنارشم ساختمان نیمه کاره بود ...

مربی مون خانم آیلین ملکیان (تو اینترنت بزنین چون مشهوره اسمش را میاره...از ارامنه هستند) ، گفت همین جا بخوریم ...گفتیم نههههههههه پر مگسه .غذاش خوب نیست و ...

گفت نه بخوریم .جوجه گرفتیم با چند کیلو پیاز خوردیم ...هی میگفت پیاز بخورید مریض نشین       

خود خانم آیلین اینقدر وسواسی بود که خدا میدونه .ولی ازش یاد گرفتم  که شُل کردن ذهن و بدن در برخی مواقع بد نیست ...

برای همین زیاد زندگی را سخت نمیگیرم .

جای اسی هم بودم کامل غذام را میخوردم   

ولی خودم باشم بهترین میزبانی را میکنم .چون از میزبانی خوب لذت میبرم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دقیقا .چون هم نسبت به سلامت خودشون و هم زمین ،محیط زیست و حیوانات احساس مسئولیت دارن برعکس اینجا که ...

والا ظروف یکبار خودشون گرونن در عین حالا برای خود ادم هم مضر و سرطان زاست حالا اصلا طبیعت به کنار 

بعد اینجا میگن نه خیلی خوبه اونطوری تو مهمونی بیشتر خوش میگذره حال میکنید اخه به چه قیمتی؟؟؟ تازه بعدم میگن این تجمل گرایی و ایراد گرفتن واسه جهان سومه درحالی که  خود استفاده از یکبار مصرف اونم واسه مهمونی حداقل کمتر از ۲۰نفر خود خود جهان سومیه

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
چ حرصی خوردی خندم اومد     آفرین که اتقدر فکر محیط زیستی من همیشه پلاستیک کمتر میگیرم ...

اونا گرونن اکثرا  اینایی که توی بازار فروش میره پایه نفتی دارن و سالهای سال طول میکشه تا تجزیه بشن و خوردن غذای داغ تو این ظروف خوده سرطانه

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎
چ حرصی خوردی خندم اومد     آفرین که اتقدر فکر محیط زیستی من همیشه پلاستیک کمتر میگیرم ...

برای ظروف گیاهی و کاغذی هم از درخت و گیاه استفاده میشه یه جور دیگه آسیب میزنه به طبیعت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اگ دنیا دروزه ظرفای قشنگتو نکن تو کابینتات ک زحمت بشه برات اونارو بیار و ارزش خودتو بالا ببر 

ارزش من ب ظرف نیست ب دلم هست. من زیاد ظرف انبار نمیکنم کابینتای من حکم دکور دارن...  ب خودم و روانم بیشتر اهمیت میدم کسی برام مهم نیست ک چی میگه. هر طور ک دلم بخواد زندگی میکنم و حرفای مردم سر کمبودایی ک خودشون دارن