2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
ول کنید آخه حتما یه نفر باید دو ساعت یه لنگه پا وایسه بشور و بساب تا بگید احترام گذاشت خوبه خودتونم ...

من میگم‌ زشته لااقل قاضق راحت تر بزاره هر ویز جای خودش قشنگه هر ویشم ادم یکبار مصرف کنه بعضی چیزاشو ن دیگ خیلی سخت نیست چند تا قاشق چنگال ادم زحمت خودشم میبره زیر سوال نمیدونم درکش وقد سخته براتون اخه

من تنها چیزی که ناراحتم میکنه محیط زیست هست  وگرنه اصلا بدم نمیاد تو یکبارمصرف غذا بخورم  ...

باهاتون موافقم .محیط زیست آسیب می بینه   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون درست نبوده 

منم به جایی دعوت بودم که بعد از شام تا لحظه آخر میزبان تو آشپزخونه داشت تمیز کاری می کرد بهم برخورد درسته تعداد مهمون زیاد بود همه داشتن حرف می زدن ولی به نظرم بابا خوب بیا بشین پیش مهمون یه کمی هم کار بمونه واسه فردا مگه چه خبره بد میگن بچه ها؟ 

من میگم‌ زشته لااقل قاضق راحت تر بزاره هر ویز جای خودش قشنگه هر ویشم ادم یکبار مصرف کنه بعضی چیزاشو ...

باز خدا را شکر درک شما بالاس بشینید حرص یه وعده غذایی که طرف قاشق نزاشته را بخورید همین بنده خدا ظرفم میچید میگفتین عه ظرفش قدیمی بود وای گلاش ست نبود وای لیوانه بو میداد....با شما که فرهنگتون بالاس و همه چی میدونید یه وعده غذاس نه طلبکارید نه چیزی دوست داشته یا اصلا فهمش در این حد بوده قاشقم نزاره دیگه حرص خوردن و غذا نخوردن داره 

انگار قراره اونجا زندگی کنن...

کلا بعضی ها خیلی تو قیافه میرن و ادا و چاسان فسان

والا من ادمای اینطوری زیاد دیدم فقط توهم خود بزرگ بینی دارن هیچی هم نیستن هیچی

والا ظروف یکبار خودشون گرونن در عین حالا برای خود ادم هم مضر و سرطان زاست حالا اصلا طبیعت به کنار&nb ...

منم از ظروف یکبار مصرف حس سرسری بودن بهم دست میده

درسته هر کی یه رسمی داره ولی حداقل قاشقاتونو استیل بیارین بقیشو خدا میبخشه😂

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

ارزش من ب ظرف نیست ب دلم هست. من زیاد ظرف انبار نمیکنم کابینتای من حکم دکور دارن...  ب خودم و ر ...

اجازه بده حرفتو قبول نکنم،چرا

چون مامی تونیم لخت بگردیم بگیم حرف بقیه مهم نیست،من باسفره و قاشق یبارمصرف کارندارم ولی بشقاب و قاشق زشته،البته غذانخوردن اسی توهین بزرگتری بود

بخشید خیلی خندیدم   

حق داری عزیزم منم باشم ناراحت میشم 

این چه کاری بوده

توصیفت عالی بود فکرکردم خودم اونجام

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اره باد کولر میخورد سفره و لیوان و ظرفا رو همه روباهم باد میبرد! بچش هی باز پهن میکرد

اسی برای منم چنین اتفاقی افتاد میفهممت دقیقا

رفتیم خونه‌ جاری

از بیرون کباب گرفته بودن

بعد همه چیز یک بار مصرف بود سفره، لیوان و حتی بشقاب! از اون‌کاغذیا بود کوچیکن و مجبور شده بود دو تا بذاره که جون دار تر بشه

بعد نوشابه اینام که تو بطری خودش. کباب و گوجه هم با همون دیس کبابی که یک بار مصرفه گذاشتن وسط. سسم ریخته بود تو اون لیوانا که توی سونو میری توش آب میخوری!

فقط قاشقا استیل بود که به بشقاب سنگینی می کرد و نمیشد کباب رو تو بشقاب کاغذی نصف کرد

بعدم که شام تموم شد یه سطل آشغال بزرگ آورد گذاشت وسط سفره همه رو ریخت تو سطل

جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
بعضیا این رو توهین میدونن ولی بنظر من اگه باب و رسم بشه خیلی خوبه ادم دیگه مهمونی دادنی راااحت میش ...

رسم بشه خیلی خوبه؟؟ وای از این تاپیک سر درد گرفتم منظورم فقط به شما نیست ها به خودت نگیر.منظورم همه اون کسایی که گفتن چه اشکال داره؟ خیلی هم خوبه ظرف یکبار مصرف بذاریم.ولی فهمیدم آینده بدی در انتظاره نسل های آینده است.جهانی پر از زباله پر از پلاستیک پر از بیماری 

رسم بشه خیلی خوبه؟؟ وای از این تاپیک سر درد گرفتم منظورم فقط به شما نیست ها به خودت نگیر.منظورم همه ...

اره حرفت درسته

حالا من صرفا از جهت راحتی و نشستن ظروف گفتم

وگرنه حق با شماست 

حرص نخور بابا اینقدر 

وقتی سر سفرهدنشستی چیزی نخوردی باز هم بی احترامی هست به نظرم 

منم سفره یکبار مصرف استفاده میکنم خیلی هم راحت بعدش میندازم دور 

درصورتی که سفره یه لک بیوفته روش زرد و نارنجی میشه