2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

من خودم حتی سفره هم دوست ندارم سفره با گل ظرفام ست کردم وقتی مهمون میره خودم میشورم و جمع میکنم 

ولی جای میرم ناراحت نمیشم که استفاده کنن 

به نظرم حیفه این همه ظرفای شیک و قشنگ میخریم خودمونو تو زحمت میندازیم هر سال اثاث کشی بارکوله کشی کنی ببری این خانه اون خانه هر چند وقت کابینت تمیز کنی اینا رو جابجا و تمیز کنی که اخرش برای مهمونی هم استفاده نکنی !!!!!!!!!!!!!!

خودم به اندازه کافی ظرف دارم یه بار تولد پسرم بود مرغ خوری کم داشتم از مادرشوهرم گرفتم حتی لیوان هم دوست ندارم مخصوصا این پلاسایکی نازک ها فقط برای بیرون و سفر با خودم لیوان یکبار مصرف میبرم چون بچه ها خیلی کثیف میکنن میزارن کنار همش باید دنبال لیوان تمیز باشی برای بیرون هم ظرف مسافرتی دارم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخمت بگیر خواهر😂 بعضیا نسبت ب عقده و حقارتی ک دارن بقیه رو هم قضاوت میکنن و هم توهین میکنن توه ...

درسته👍💋

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

امضات تا ااااااابددددد حقه برای روشنفکریهاشون و آزادیهاشونم دسته بندی دارن 

به امید روشنی فکرهاشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
احترام به مهمون واجبه من به شخصه اگه مهمون بیادبهترین ظروف وسایلم رو استفاده میکنم چون یادگرفتم مهمو ...

اینکه شما این سبکو انتخاب کردی و به مهمونت احترام میذاری ، خیلی خوبه. ولی ما حق تعيين تکلیف کردن برای بقیه رو نداریم که! 

طرف دلش خواسته اینجوری پذیرایی کنه

باهاش حال نمیکنی، خب ارتباطت رو باهاش کمتر کن! 

ولی دیگه بعد اینکه رو فرش خونش نشستی، بیای بیرون و دادار دودور کنی که آااااایییییییی، همه جمع شین ببینین چجوری به من توهین شه، ببخشیدا، ولی واقعا دور از ادبه بنظر من 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

به شخصه به من بر نمیخوره

چون اون از صبحه کلی کار کرده غذا پخته خونه تمیز کرده و... خستس حتی ی لیوانم ی لیوانه سخته شستنش

سخت نگیر 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

همچین چیز بر خورنده ای نیست

الان خیلی ها اینطوری می کنن

ما خودمون خیلی وقتا مهمونی که میدیم نصف ظروف رو یکبار مصرف استفاده می کنیم

خیلی وقتا هم میشه خیلی از غذاها رو از بیرون گرفتیم یا سوپ رو سوپ آماده گذاشتیم

الان دیگه کسی توان مهمونی های سبک قدیم رو نداره درک کنید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

واقعا متاسفم برای این تاپیکی ک زدی همه چیو تو تجملات میبینین .. حالا درسته طرف درست حسابی پذیرایی نکرد اما شمام باید شعور اینو داشته باشی تشکر کنی و سخت نگیری