2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

اسی اینا خودشان همه ظروف یکبار مصرف استفاده می‌کنند بخاطر همین ریختند سرت من برای 8 نفر مهمان بهترین ظروف حالا لیوان یکبار مصرف شاید بذارم ولی باقی چیزها نه..... مثلا جمعیت زیاد بند یه چیزی بعدش الان همه میریم مهمانی کمک میکنیم حالا 8 تا بشقاب شستنش چی بوده که کمر درد بگیره 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیح میدم با ادمایی که متوقع هستن و فقط دنبال ایراد گرفتن هستن رفت و امد نکنم...

ما رفت و امد میکنیم برای دورهم بودن و حال خوبش نه شکممون...

وقتی حتی ظرف یکبار مصرف( که خداتومن هزینش هست) بی احترامی محسوب میشه دیگه حرفی نمیمونه...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
کلااااا چقددددد باحالین!! 😂😂😂 فازتون چیه انقد پرتوقعین؟!!!   فک میکنین ملکه الیزابت هستین؟ ...

احترام به مهمون واجبه من به شخصه اگه مهمون بیادبهترین ظروف وسایلم رو استفاده میکنم چون یادگرفتم مهمون حبیب خداست وبایدتامیتونی احترام بذاری هم ازنظر برخورد هم پذیرایی حتی اگه توخونه هیچی نداشته باشم فقط چای باشه همونوتوبهترین استکان که دارم میارم نه تولیوان یکبارمصرف مهم نیست چی پذیرایی میکنی اون درحد وسعه مهم نحوه پذیراییه به نظرم صددرصد حق بااستاتره حالامگه چهارتابشقاب شستن کسی روکشته که بری یکبارمصرف استفاده کنی من بودم دیگه نمی‌رفتم چون جایی که بهم احترام نمی‌ذارن لزومی نداره برم دیگه چه برسه به اینکه کوفت بزارن جلوم 

میدونی با خوندن این متن یاد چی افتادم

ما از درد آدما از روحیه شون و ازغمی که دارن باهاش میجنگن بی خبریم

هممون ی ماسک میزنیم روصورتمون،میخندیم شوخی میکنیم ظاهرمونو حفظ میکنیم کسی از دردمون چیزی نفهمه

شاید مشکلی داشته و مجبورشده شمارو به عنوان مهمون بپذیره و خودشم یه ماسک بیخیالی زده ب صورتش کسی حالشو نفهمه و ازتون پذیرایی کرده

خاله من بعد سالها حامله شد و بچشو تو همون هفته های اول ازدست داد حال جسمیش ک خوب نبود هیچ حال روحی افتضاحی داشت

شوهرش بخاطر معرفت همکارش و اینکه شاید خالم روحیه ش عوض شه گفت مهمونا بیان،دقیقا اونشب همین پذیرایی که میگین شده ازتون ما از اونا کردیم چون حال روحی خالم زیاد اوکی نبود گف من برم کمکش،تو تمام مجلس خالم نقاب خنده و بی تفاوتی زده بود ولی از درون غمناک و افسرده بود و حال هیچ مهمونی نداشت بااینحال قبول کرد

هیچوقت نمیتونیم فک کنیم ادمایی که دورمونن یا میبینیمشون دارن با چه دردی میجنگن شاید مشکلی داشته بزارش رواین حساب

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

ما هم تو مهمونیهامون زشت میدونیم یکبار مصرف استفاده کنیم توهین به مهمانه 

کوه ودشت و جنگل نیست که خونس تازه کلی هم ضرر و اسیبه به طبیعت

حالا من خانواده خودم باشن لیوان یکبار مصرف میذارم ولی برای خانواده همسرم همونم نمیذارم خیلی بدشون میاد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دقیقا کجاش بی احترامیه؟ من برای مهمونام سفره یکبار مصرف باز میکنم،البته جنس خوبشو نه از اینا که از ...

همش بی احترامیه

اینهمه سفره های قشنگ برا چی می‌خریم 

میشه جمعش کرد بعدم پاکش کرد خیلی سخته؟؟

مردم راحت طلب شدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اره باد کولر میخورد سفره و لیوان و ظرفا رو همه روباهم باد میبرد! بچش هی باز پهن میکرد

بیاره بچه،حتما ظرف و ظروف خوب نداستن،یا تنبل بودن،شایدم وسواس داشتن،آدم آخه ظرف یکبار مصرف هم می‌خره جنس خوب و گرون و محکم هست،پلاستیکی ها تو تولد ها استفاده میکنن،ظرف دسر بشقاب دیس پیش دستی 

میدونی با خوندن این متن یاد چی افتادم ما از درد آدما از روحیه شون و ازغمی که دارن باهاش میجنگن بی خ ...

حال روحی اصلا به یکبار مصرف کردن نداره با همون حال روحی بد جای اینکه یکبار مصرف پهن کنه بشقاب و قاشقا و سفره مهمونیشو از کابینت بیاره این ربطی به حال روحی نداره دست کم گرفتن و بی احترامی به مهمانه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍