2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188570 بازدید | 1093 پست

استفاده از ظروف بکبار مصرف این پیام رو به مهمون میده :- ارزشی نداشتی برا همین ظرف و ظروف چینی مو نیاوردم و حال پذیرایی ازت رو ندارم .  خانم های عزیز شما اگه مهمون مهمی براتون بیاد حتما بهترین ظرف هاتون رو میارید .چرا مخالف این حس استارتر هستید ؟مثلا خانواده داماد جدید رو دعوت کنید ازشون همینطور پذیرایی می کنید ؟نه دیگه .خب این خانم حق دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حق میدم که بهت بربخوره و ناراحت بشی ولی ن اینقدی که شب خوابت نبره 

ما ی فامیل داریم وقتی میاد خونمون همه چیزو در حد عالی براشون جور میکنم چند مدل میوه و غذا و...ولی وقتی میریم خونشون حتی ی میوه هم نمیاره ی بار ی شیرینی خشک آورد گذاشت جلومون که از قیافش داد میزند موندست اینقد خشک شده بود یا ی نوع غذا درست میکنه بدون هیچ مخلفاتی در حالیکه وضع مالیش بهتر از ماست منم بهم برمیخورد ولی سعی کردم رابطم کم کنم باهاش 

بعضی ها این مدلین ماهم یه نفرتو خانواده هست حتی برای خودشونم یبارمصرف استفاده میکنه میگه کی حوصله ظر ...

دقیقا مام از اینا داریم

شده همون یه بار مصرفارم چندین بار مصرف میکنن 😂

ولی واسه ی پذیرایی مهمون یجوریه 

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

منم سفره و لیوان ۱بار مصرف میذارم گاهی

اما خدایی ۱۰صفحه تاپیکتو خوندم هرچی فکرکردم دیدم با بشقاب و قاشق یبار مصرف برای ۸نفر مهمون اونم غذا خوروشت باشه نمیتونم کنار بیام.

مثلا اگه کباب از بیرون میخرید ، بود با ظرف خودش میذاشت جلوم یه چیزی

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
سمت ماهم جز قاشق چنگال بقیه کلا ی بار مصرف میارن بعد نیس ک  راحتم هست دیکه ظرف اینا نمیشوری

عزیزم به جز مسائل زیست محیطی، ریختن غذای داغ یا ترش و ادویه دار باعث میشه که پلیمر و مواد خطرناک از ظروف وارد غذا بشه و برای انسان به شدت ضرر داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

گلم بعضی ها دچار وسواس شدید هستند که دست خودشون نیست  ،اونوقت باید با اومدن مهمون کل ظرفها رو د ...

این تنها دلیل قانع کننده ای بود که شنیدم. راست گفتی احتمالا وسواس داشته و گرنه این کار هیچ جوره قابل توجیه نیست و کاملا اشتباهه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من خودم حرکتشون و نپسندیدم 

مخصوصا استفاده از چیزی که برای طبیعت فوق العاده مضر هست 

و اگه بودم توی یه موقعیت مناسب اینو میگفتم بهشون 

ولی اینکه هیچی نخوری و بعد کلی هم حرص بخوری باز منطقی نیست 

کلی دلیل میتونه وجود داشته باشه که طرف نتونسته از ظروف درست و حسابی استفاده کنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حالم بهم میخوره از سفره یکبار مصرف بی احترامی به مهمپنه

دقیقا کجاش بی احترامیه؟

من برای مهمونام سفره یکبار مصرف باز میکنم،البته جنس خوبشو نه از اینا که از کنارش راه میری ولو میشن،چون بعد غذا من و همسرم مشغول جمع کردنیم،دوست ندارم سفره کلی رو زمین بمونه یا دستمال بدم به مهمونم بگم دلا شو برامن سفره پاک کن