2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188561 بازدید | 1093 پست

چرا همه چی رو سخت میگیرید .....حالا تجملاتی میکرد میومدی میگفتی اره ما رو غریبه. فرض کرده پاشده تدارک دیده ....شاید ظرفاش یه ایرادی داشته شاید فرداش کار داشته یا بچه کوچک داره نمیتونه بشوره و خشک کنه جمع کنه بابا بیخیال یکاری نکنید همین رفت امدا هم قطع بشه تنها دلخوشیمون همیناس

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم استارتر عزیز نیس، چون صحبتش شده به طوری کلی میگم،

گفته شده یکی از کارهایی که روح انسان رو کوچیک میکنه توقع داشتن از دیگرانه.

البته که کار سختیه و نیاز به تمرین داره

ولی سعی کنیم توقع و انتظارمون رو از روی دیگران برداریم تا به رشد و تعالی روحمون کمک کرده باشیم...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
 وای اینا که طرفداری میکتید اخه یکم فکر کتید کی حلو ۸نفر مهمون قاشق یکبار مصرف میذاره حالا لی ...

دقیییییقا.خداخیرت بده چه قشنگ گفتی

منم میبودم نمیتونستم بخورم.اصلا تصور اینکه  توی مهمونی خورشت داغ تو ظرف یکبار مصرف باشه سرمو ب درد میاره.میزبان فقط و فقط به راحتی خودش فکر کرده

والا مادرمم یکبار مصرف میزاره نمیتونه بشوذه دیسک کمر داره مگه چیه ؟ اتفاقا الان همه تو خونشون سفره یکبار مصرف دارن خودمم گاهی استفاده میکنم   خانواده شوهرم از من یاد گرفتن اونام میندازن 

به نظرم هیچ اشکالی نداره ولی قاشق وبشقاب نه فقط لیوان و سفره 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

واقعا دنبال چی هستین.. یا جایی نرید یا اگرم رفتن دیگه اومدن بیرون همونجا چال کنید اتفاقا رو... دوست داشته از وسایل یکبار مصرف استفاده کنه... بی احترامی که نکرده... من خودم وقتی مهمون خونه کسی میشم فقط خوش خنده و خوش رو بودن طرف برام مهمه... وگرنه نون خالیم باشه استقبال میکنم

منم دوست ندارم جایی میرم اینجوری ازم پذیرایی بشه ولی خودتو کمی بزاز جای طرف و جور دیگه ای فکر کن،شای ...

دقییییقا.هم اینه هم اینکه به قول یکی از دوستان شاید به تعداد ظرف ست نداشته.من خیلیا رو دیدم ست ظرفاشون ۶ نفره اس.یا ۱۲ نفره.تعداد یدونه بیشتر بشه چون می‌ترسه یه عده حرف و حدیث دربیارن بنده خدا یبارمصرف استفاده میکنه.مطمئن باش عزیزم،اگر ۲سری ظرف متفاوت می‌آورد هم میگفتین بی احترامی کرد ظرفا جور واجور بود،لیوان یبار مصرف بود .قاشق چنگالا باهم فرق داشت و....وای چه بی سلیقه بود و.....منم والا شاغلم هروقت مهمون داریم هفته بعدش سرکار خپهمش خسته ام بخاطر همین ظرف و اینا.همه ظرفها هم نمیشه گذاشت تو ماشین طلاکوبه مثلا ب مرور پاک میشه تو ماشین بزاریم.مثبت نگاه کن.میخواسته بیشتر وقت بزاره با شما.همه چی هم ست باشه.

نمیدونم کسی پیامم میخونه یا نه

اما خواهش میکنم تا جایی که میشه از ظروف یک بار مصرف و سفره یکبار مصرف استفاده نکنیم

نمیدونین چه فاجعه ای داره اتفاق میفته.محل های دفن زباله شده پررررر از لوازم یکبار مصرف. باد پخش و پلا کرده. محیط زیست آلوده شده. بخدا گریتون میگیره اگه ببینین. نمیشه جلوش گرفت. من بخاطر کارم چند جا بازدید رفتم (حیف عکساشو پاک کردم). تا چند مدت حالم بد بود. روستاهای خیلی کوچیک اما محل دفن زبالشون بخاطر یکبار مصرف فاجعه بود.

بخدا فرهنگ غلطیه این یکبار مصرف. باب نکنیم. 

مهربان باشیم   
این خوبه من چند روز پیش دوستم گیر داد که بیا حتما باید بیای و از این حرفا رفتم خونش انقد بیشعور بود ...

وای این بد بود .آدم کارگر هم برای تمیزکاری بگه بیاد قبلش ظرفاشو میشوره .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.