2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188571 بازدید | 1093 پست
متنفرم از سفره و ظروف یکبار مصرف.  بابا مجلس نیست پونصد نفر راه بندازی نتونی کنترل کنی.  ...

من ی جاری داشتم از گازش استفاده نمیکرد ک خش نیفته جهازشم پسره خریده بود دختره خ ندیدبدید بازی دراورد بعد منک عروسشون شدم پاگشامون نکرد شوهرشو میاورد خونه پدرشوهرمون سیرش میکرد میبرد 

یبار خواهرشوهرمم گفت این نیمرو فقط درست میکنه رو گازش 

داداشم گشنه میشه میاد طبقه ما غذا میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا منم سفره ی بار مصرف دوست ندارم مگه برا غذاهایی مثل ماهی و جوجه کباب که رو اعصابم هستن سفره ی بار مصرف میندازم ا بقیه غذاها سفره میارم مادرشوهرم میگه سفره چیه کس دیگه سفره میندازه ی بار مصرف بنداز منم میگمم دوست ندارم سفره قشنگتره رفته ی سفره ی بار مصرف مجلسی گرفته میگه ببین اینا مجلسیه اینا رو بنداز 😂

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم کسی که حال و حوصله جمع کردن نداره مهمون دعوت نکنه! چ خرجی اخه😂 ن میوه ای ن شربتی ن دسری هیچی ...

من با قاشق و لیوان یبار مصرف اصلا غذا مزه ام نمیکنه انگار دارم هوا میخورم خ بدم میاد 

شاید طرف مشکل ظرف شستن داره و برای خودشون هم از همین ظروف استفاده میکنه. 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را

حالا بده نخاستی بلندشی یه عالمه ظرف بشوری  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سفره یه بار مصرف مگه چشه؟  منم سفره ی بار مصرف ميندازم برا مهمون  چون بدم میاد یه نفر جل ...

بده افراد لاغر...ما سفره خوشگل چیتگر اصفهانی میندازیم.بعدم میتکونیم  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

با یه بار غذا خوردن تو ظرف یه بار مصرف ، هیچکی تا حالا نمرده ...

بعد میگن چرا صله ارحام کم شده !!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بده افراد لاغر...ما سفره خوشگل چیتگر اصفهانی میندازیم.بعدم میتکونیم    

لاغرها باسن ندارن؟ 

یا بگم ببخشید شما سفره را پاک کنیو چون کیونتون کسی را تحریک نمیکنه؟!!! 🤣🤣🤣

بله شما هم کار خوبی میکنی

من ظروف ارکوپال خارجی اوردم دیسش را لب پر کردن...کلی حرص خوردم...ولی به نظر من ادم ظرف ملامین بخره بهتره...ومیتونی حتی به هم قرض بدید

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تو این وضع اقتصادی رفتی خونه طرف خرج گذاشتی رو دستش اونم به خاطر راحتی ظرف یک بار مصرف گرفته بهت برخورده؟ آدم میمونه چی بگه😑😑😑😑

مگه اون حتما باید برای تو دسر درست میکرد؟ همون برنج و خورشت هم کلی هزینه داشته

من همچین مهمونی بیاد برام مستقیم از خونه بیرونش میکنم