2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188571 بازدید | 1093 پست

سفره و لیوان و بشقابها رو میشه تحمل کرد باز، لامصب اون قاشق هارو چرا یکبارمصرف گذاشتی 😖😖

استارتر از طرف من یه بار مهمونمونشون  کنید همه چیو چینی و کریستال بزار جز قاشق رو یک بار مصرف بزار تا بفهمه چقدر کارش زشت بوده 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بنظرم خیلی سختش کردی الان تو این گرونی  همین که دعوت کرده خودش کلیه بابا اینم کلی میگم یکم سطح توقعاتمونو بیاریم پایین حتما چند مدل غذا چند مدل سالاد چندین بار اینجوری مهمونی دادم فقط ی مدلش خورده شده بقیش اشغال خود من از خدامه برم جایی ساده پذیرایی کنن امدنم ساده پذیرایی کنم ن اینکه کل تایمم تو مهمونی تو اشپز خونه بگذره  یمدت اگزمای دست داشتم واسه ی لیوان اب گرفتن باید ۳ لایه دستکش میپوشیدم واسم مرگ بود ظرف شستن بعدحالا چند لایه دستکش دستام عرق سوز میشد یجور دردسر

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

خب امیدوارم بعد از 20 صفحه برای همراه کردن تعداد بیشتری از کاربرا، کم کم غذا هم بد نشه، یا مثلا نگی میزان اخم بود، بچشو زد، دیر از اتاق اومد بیرون، غذا کم بود..... 

اینجا معمولا تاپیکا کم کم اوج میگیرن😏😏

والا من میرم یه جا دوس دارم یکبار مصرف باشه جز قاشق چنگال. همه رو باهم جمع میکنی میندازی دور تازه خرجم کرده بابت خرید این ظرفا اون این کارو برای راحتی مهمون کرده دوساعت نشینه ظرف بشوره نه راحتی خودش معمولا تو هر مهمونی ظرفارو مهمونا میشورن ن صابخونه 

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗