2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست
ارررره خیلی اخه از اسی شاکی ان والا منم باشم در صورتی ناراحت نمیشم‌که مهمونا بالا ۵۰ نفر باشن ۸ ن ...

ولی خواهرام همیشه لیوان سفره یکبار مصرف میزارن که بنظرم زشت نیست ولی ظروف حالب نیست

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت هیچوقت واسه مهمون ننداختم فقط توی دوره کرونا یبار مهمون داشتم ۲۰نفر پاگشای خواهرم لیوان یب ...

تو که اصل کاریات اوکی بودن

لیوان و سفره رو من هزاران جا دیدم و برا همه عادیه

اما ظرفو مخصوصا قاشق یکبار مصرف بی احترامیه بزرگیه.

اصن با قاشق یکبار مصرف میشه مرغ نصف کرد؟قاشقه خودش نصف میشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره ولی زشته حقیقتا منم باشم بهم برمیخوره هزارتا فکر میکنم مثلا ما کثیفیم میخان ظرفامونو بندازن دو ...

اخه طفلی این بنده خدا خیئلی ازقبل بهمون احترام میذاشت و بعدشم برای همین کارش جای دلخوری نمیذاشت فکر کنم خواست کسی کمک نده خسته نشن ولی کلا اشتباهه یه بار مصرف به طبیعتم ضرر کیزنه من یه رول سفره خریدم اصصصلا استفاده نکردم شاید دو یا سه بار! دلم نمیاد دور بندازم پلاستیک دیر جذب میشه

نمونه تمام عیار یه ایرانی. همیشه دنبال  تعارف و تجلل و چ.سی اومدن و زرق و برق پرستی. جالبه بدونید تو ژاپن هر خانواده اندازه تعداد نفرات خودشون فقط ظرف دارن و هر خانواده ای که می‌رن مهمونی ظرفشونو با خودشون می‌برن خونه میزبان! بعد اینجا یه جهان سومی تاپیک میزنه دارم سکته میکنم چون ظرف چینی یا ارکوپال جلوم نذاشتن. بقیه هم تشویقش میکنن که قطع ارتباط کن. خیلی خنده دارید بخدا🤣🤣🤣

خندم گرفت اینجوری گفتی تاحالا بهش فک نکردم چرا خشونت و پرخاش میکنن ولی هروقت ادم حال دلش بد باشه ب ...

دقیقا ☺️

ولی انگار بعضیا کلا توی این حالتی که گفتی بسر میبرن

خدا به همه آرامش بده 🌸

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ولی خواهرام همیشه لیوان سفره یکبار مصرف میزارن که بنظرم زشت نیست ولی ظروف حالب نیست

اره حالا همه به کنار قاشق یکبار مصرف ظلم بزرگیه😂😂😂😂😂

اصن نمیشه باهاش مرغ یا کباب نصف کنی خم میشه میشکنه دق کشت میکنه.من میگم‌اسی باید سر سفره عمدا به قاشق فشار میاورد میشکوندش بعد میگفت ببخشید قاشق استیل ندارین؟من بااینا دوس ندارم

شاید طرف واقعا نمیفهمه کارش زشته شاید به خودش میومد

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

خواهرم ی بار سر سفره لیوان ی بار مصرف آورد من ناراحت شدم میگه لیوان شستن سخته حالا همه ی ظرفاش و من شستم 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
اخه طفلی این بنده خدا خیئلی ازقبل بهمون احترام میذاشت و بعدشم برای همین کارش جای دلخوری نمیذاشت فکر ...

بذار برا مسافرت و صحرا رفتنون خوبه اتفاقا

خب اون که ظرف یکبار مثرفاشم خ شگل بوده لااقل

ولی فک‌کن یه سفره ی سفیده بی رنگو روح پر از بشقابو لیدانو قاشق بی رنگ

اصن میل ادم به غذا نمیره

دقیقا درست گفتی حالا یکی تاپیک بزنه من جلو مهمون یبار مصرف گذاشتم همه میگن شعور نداری .آخه با قاشق ی ...

اصلا نمیدونم چرا اینجوریه اینجا😅

انگار یه هشتگ حمله به استارتر خاصی دارن 😂

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

منم چند هفته پیش رفتم مهمونی سفره پلاستیکی انداختن 

یا ی جا دیگه لیوان پلاستیکی گذاشت بچش گفت مامان کمه رفت گلاس اورد 

توجه نکردم تا الان

ولی برم جایی همش پلاستیکی باشه میگم چ کار خوبی از الگو میگیرم تنبلم خودتونین😂😂😂😂

اگه پلاستیکی استفاده کنم واای مامانم پوستمو میکنه بعدش خیلی حساس ک خوب پذیرایی کنیم 😂😂😂

نمونه تمام عیار یه ایرانی. همیشه دنبال  تعارف و تجلل و چ.سی اومدن و زرق و برق پرستی. جالبه بدون ...

اینکه جهان سومی هستیم اوکی قبول  ولی ربطی ب این چیزی ک گفتی نداره از لحاظ تکنولوژی جهان سومی  دیگ اداب وفرهنگمون وزیر سوال نبرین باقاشق یکبار مصرف حتی ماستم نمیشه خورد چ برسه غذا هرچیزی ی ادابی داره وقتی خونت پراز ظرفای لوکس وقشنگه چرا استفاده نکنی میخان برا اون دنیا 

والا من دوسری چینی و آرکوپالم شکسته  همشون ناقص  لیوان ک چندین دست داشتم همش ناقص شده&nb ...

آره خوب برای مهمون تعداد کم زشته یکبار مصرف منم پاگشا بودم بعد عروسم تازه عروس بود ظرف برام شیشه ای دم دستی گذشته بود ازینا که خیلی ارزونن برای دم دستی همه میخرن اونموقع با ۲۰۰تومن میشد دو دست بخری در حالیکه توی ویترینش دو مدل ظرف چینی و کریستال داشت بهم برخورد دیگه نرفتم ولی در کل اگر همون ظرف رو کسی که چندساله ازدواج کرده بزاره ناراحت نمیشم یه جیزی هم بگم خواهرم سرویس چینی اش ناقصه هردوتاشم.رفته از فله بشقاب هتلی خریده ارزونه ۱۸تا بعد سوفله خوری و  دیس هم جنس مسی  برداشته که واقعا دووم دارن همیشه هم شیکن اینجوری اگر بشقابتم بشکنه سرویست ناقص نمیشه واسه ماست و اینا سفالی یا شیشه ای ارزون هم هست 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت