2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188561 بازدید | 1093 پست
چرا من حس میکنم زیادی داری اغراق میکنی در مورد غذاش اول در مورد ظرف پلاستیکی گفتی حالا که بقیه مخا ...

حرف دل منو زدی بعد ک دید بقیه دارن طرفداریشو میکنن بعد چقد تازه گفته برنج خشک خالی با خورشت بدون میوه وفلان 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت گلم  بعضیا به جای لذت بردن از مهمانی و دورهمی فقط دنبال حاشیه هستند و من متنفرم از ...

بااااورمیکنی تنها چیزی ک تو مهمونی برام مهمه اینه میزبان خوش اخلاق باشه و از وجودمون ناراحت نباشه؟

دیگه ظرف و پذیرایی ب چشمم نمیاد

تازه قبل مهمونی از خونه بچه هامو سیر میکنم ک تو مهمونی چیزی نخورن😄

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اتفاقا توبیمارستان ماهی بودمگه میشدبااین قاشق هابخوری😅

ماهی باز خوبه 

ما یه مراسم رفتیم توی دانشگاه ازاد یه تکه درست مرغ سفتتتت با برنج خشککک بعد همون اول تق همه ی قاشق ها شکست😂

دیگه همه ظرف هاشون زدن زیر بغل اومدن خونه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
حرف دل منو زدی بعد ک دید بقیه دارن طرفداریشو میکنن بعد چقد تازه گفته برنج خشک خالی با خورشت بدون میو ...

فقط یه سوال 

مگه خورشت هم خشک میشه؟؟ 

چرا ما خورشت هامون اب داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بااااورمیکنی تنها چیزی ک تو مهمونی برام مهمه اینه میزبان خوش اخلاق باشه و از وجودمون ناراحت نباشه؟ ...

دقیقا منم اخلاق میزبان برام خیلی مهمه 

مثلا زن داداش خودم وقتی میریم خونش خیلییی خوش میگذره با اینکه حتی گاها یه نیمرو با هم میخوریم 

ماهی باز خوبه  ما یه مراسم رفتیم توی دانشگاه ازاد یه تکه درست مرغ سفتتتت با برنج خشککک بعد همو ...

اوه چه بد،این قاشق هاخیلی ضایع هستند طرف حاضره بادست بخوره ولی بااین قاشق هانه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
یا مهمون دعوت نکنید یا اگرم کردین درست پذیرایی کنید سفره حضرت ابلفض که نیست تو یکبار مصرف بدن  ...

چه بی احترامی قضاوت نکنیم شاید دلیلی برای اینکارش داشته 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دقیقا منم اخلاق میزبان برام خیلی مهمه  مثلا زن داداش خودم وقتی میریم خونش خیلییی خوش میگذره با ...

منم اینجورم والا ..

بیخیال بابا اینا خیلی سخت میگیررررررن🤨😅

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
چه بی احترامی قضاوت نکنیم شاید دلیلی برای اینکارش داشته 

واقعا هم دلیل داشته شک نکن 

خود من اینقدر کمر درد دارم که به خاطر همین سعی میکنم کارهام راحت ترین صورت ممکن انجام بشه 

قبل ۳۲ سال اینجوری نبودم ولی الان حاضرم پول بدم یه بار مصرف بگیرم که فقط سریع جمع بشه و اذیت نشم