2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188544 بازدید | 1093 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینا که طرفداری میکتید اخه یکم فکر کتید کی حلو ۸نفر مهمون قاشق یکبار مصرف میذاره حالا لی ...

نسل جدید قاشق یه بار مصرفا قابلیت کندن ته دیگم از ته قابلمه دارن😂😂😂 ولی خب اره به حرف و حدیثای بعدش نمی ارزه چهار تا کاسه بشقاب شستن سخت نیست

من خودم به شخصه برام خیلی عجیبه این کار ولی حتما غذارو میخوردم چون قطعا وقتی رفتم مهمونی حال نداشتم ظهر ناهار درست حسابی بپزم و گشنمه و هم اینکه اصلا روم نمیشه جلو بقیه ناراحتیمو اینجوری نشون بدم که میزبان خجالت زده بشه، ولی بعدش حتما پیش شوهرم یا مامانم غیبتشو میکنم 😅🤣😂

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

بنظرمنم الکی سخت میگیری الان خیلیا یکبار مصرف استقاده میکنن شما چون خودت هنوز تو قاز یه بار مصرف نرفتی برات سخته و بی حرمتی میبینیش درصورتیکه الان توی خبلی از زندگیا جاباز کردن در ضمن اینطوری نع لازمع شما ظرف بشوری نه هم خودت میزبان مدام تو اشپزخونه باشه بابا میرین مهمونی فقط به نیت خوش گذرونی برین نه چیز دیگه 

وقتی تاپیک میزنین اولش بنویسین تاییدیه میخام برا رفتاراشتباهم  بدتراز اشتباه اینه که قبولش نکن ...

از نظر شما اشتباهه

از نظر نیمی ازکاربرا استارتر حق  داره

تبادل نظر همینه شمام جنبه نظر مخالف خودت داشته باش

گلم 

شما میگی حرفتو دیگه پذیرش یا عدم پذیرشش به عهده استارتره

💕

سخت نگیر عزیزم هرکسی ی حالی داره ی ادابی داره 

من خودم تحت هیچ شرایطی همچی کاریو نمیکنم مهمون میاد سنگ تموم باید بزارم، ولی  مورد بوده رفتم خونه اش ی نوع غذا درست کرده اونم تو ی قابلمه کوچیک ک هیچ کس غذا نمیخورد میترسید غذا کم بیاد، بعد یکی دو نفرم از قبل برام تعریف کرده بودن همیشه غذا کم میپزه گفتم مگه میشه، تا اونشب ک رفتم خونش متوجه شدم کلا سیستمش اینجوره شاید اگ اونا نمیگفتن بهم ناراحت میشدم ازش 

ایشونم شاید عادتشه یا بیماری داره اب براش بده یا اینکه الان اکثر شهرا با کم ابی مواجه شدن ، گفته اب میره اشپزخونه کثیف میمونه 

وااا چرا بی احترامی تلقی کردی ما خیلی وقته تمام مهمونیامون با ظروف و سفره یکبار مصرفه بخاطر اینکه ...

دقیقا منم همینو میگم 

ولی بعضیا فکر میکنم مثل کذت ظرف شستن و جمع کردن احترام گذاشتنه 

مهمان به روی باز میاد نه برای ظرف و ...

خانما واقعا استفاده زیاد از ظرف یکبار مصرف هم برای سلامتی هم برای محیط زیست خطرناکه بعدم الانم رستوران ها هم دیگه ظرف چینی میزارن میزبان زخمت کشیده تدارک دیده خب ظرف یکبار مصرف خدایی ایده جالبی نیست

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

آقا من شمارو نمیدونم ولی منم باشم بهم برمیخوره

تصورش کردم سفره رو باد میبرده 😐😂😂😂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چقدر دیدگاه‌ها متفاوته،ما نامزدی دعوت بودیم بعد دیدیم خانواده عروس خودشون غذا درست کردن و همه ظرفها هم آرکوپال و پیرکس بود،من و شوهرم تعجب کردیم معمولا اینجور مهمانی‌ها غذا از بیرون میگیرن و ظرف هم یه بار مصرف استفاده میشه حالا یا اونا هم مثل شما بی احترامی میدونن یا خسیس هستن 

بیخیال اسی کار اون درست نبوده و یجورایی بی احترامی ب مهمانهاش بود ما انسانیم و براخودمون شخصیت دا یم نباید بزاریم بی اهميت جلوه داده بش و اگ خودمون ب خودمون احترام نزاریم دیگرانم نمیزارن این ک نخوردی ممکن بفهمه ک کارش اشتباه بود۶ ولی این وسط ما از شرایط میزبان با خبر نیستیم و حتما دلیلی برای کارش داشته و باید دید سری های قبل واسه پذیرایی همین روش داشته یا خیر یا اگ میتونی یبار دلیلشو ازش بپرس یااگ خیلی بهمن ریخته دیگ ا نجا نرو و دیگ الانم بهش فکر نکن چون فکردن تو جیزیو تغییر نمیده بلک انرژیتم میاره پایین بیخیال

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️