وای خدا روی ابرام. دو هفته پیش بهم گفتن پنجاه پنجاهه. احتمال داره پوچ باشه. امشب دکتر وقتی گفت دوس داری صدای قلبشو بشنوی گریه کردم. خیلی شیرین بود خیییییییلی. بهترین لحظه زندگی مشترکمون بود ❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از بس بقیه بهم گفتن ویارت مثل پسره که باورم شده 😂 اما ته دلم فرق نداره واقعا
انشالله که سالم باشه.بچه اولته؟؟من بچه اولم خیلی حالم بد بود بچم دختر بود یارداری دوم حالم خوب بود و سرحال بودم بچم پسر بود الان تو این بارداری باز حالم بده سونو گفت احتمالا دختره.حس خودمم میگه که دختره چون حالاتم دقیقا مثل بارداری اولمه
انشالله که سالم باشه.بچه اولته؟؟من بچه اولم خیلی حالم بد بود بچم دختر بود یارداری دوم حالم خوب بود و ...
من حالت تهوع دارم معمولی. قسمت خیلی بدش معده دردمه همششششششششش معدم ورم و درد داره. چند ردزه غذای پختنی نخوردم. شکم اولمه. تو هم ایشالا نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت
حالت تهوعت حالا فعلا کمه یکی دو هفته دیگ افتضاح میشه برای معدت عرق نعنا بخور
عرق نعنا فایده نداشت. دکتر بهم سرم و آمپول داد میزنم. سه روزه فقط شیر و بیسکویت خوردم. حتی ۱ قاشق غذا نخوردم. نه هفتمه. یعنی شدیدترم میشه؟ کی؟ فکر میکردم ۹ هفته اوجشه
عرق نعنا فایده نداشت. دکتر بهم سرم و آمپول داد میزنم. سه روزه فقط شیر و بیسکویت خوردم. حتی ۱ قاشق غذ ...
ب من دکتر شربت معده داد اسمشو یادم رفت از این سفیدا ک ضد اسیده گفت بعد عذا ی قاشق والا من الان ۱۱ هفتم حالم خرابه🥺بارداری قبلیم اصلا اینطوری نبودم منم هیچی نمیخورم فقط گاها میوه و شیرو ماست