2777
2789
نمیدونم الان میگم قطعا نه  ولی اگه عاشق باشم احتمالا حماقت کنم و بذارم برگرده

هم عاشقم و هم احمق بااینکه دانشجو معلمم خیلی وقتا تخریم میکرد من جواب میدادم میگفت تو رود نارحت میشی و جنبه شوخی نداری 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه رفته دوراشو زده دیده خبری نیس حالا موس موس کنان برگرده هیچ وقت به روابط مرجوعی برنگردید ...

منم قبول نکردم گفتم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشم فقط میترسم پشیمون بشم 

نه خیانت نکرده

خب من تا من ندونم سر چی رفته نمیتونم قضاوت کنم اگه فحش داده باشه فحش ناموسی و اینا بد حرمت شکسته باشه هم فرصت نمیدم چون شوهرم ک نیس دوست پسر عادیه 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
عزیزم از چنسالکی باهاش آشنا شدی؟  چن سال عمرت بپاش گذاشتی  آخرش چی شد رف؟

پونزده سال باهاشم 

دو بار رفت و برگشت ولی ب خودم قول دادم دفعه سومی در کار نیست  

الان هستش ولی دیگ بهش اعتمادی ندارم و از طرفی پای رفتن ندارم 

هم عاشقم و هم احمق بااینکه دانشجو معلمم خیلی وقتا تخریم میکرد من جواب میدادم میگفت تو رود نارحت میشی ...

چی بگم 

اگه عاشقی پس اگه همه دنیا هم به خط شن بگن داری اشتباه میکنی به گوشت نمیره 

ولی کاش عاقلانه عمل کنی. کسیکه تخریب و تحقیرت میکنه از توش معشوق خوبی درنمیاد....

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
خب من تا من ندونم سر چی رفته نمیتونم قضاوت کنم اگه فحش داده باشه فحش ناموسی و اینا بد حرمت شکسته باش ...

میگه تقصیر من بوده من یه بار بهش گفتم تو معیارم نیستی ولی بعدش پشیمون شدم اون حرف تو ذهنش مونده بود چون یه ساال ازم کوچکتر بود میترسیدم مشکل بشه بعدا گفتم دوس داشتم شوهرم ۵ ساال  ازم بزرگتر باشه 

اگه دوسش داشته باشم اره

ولی نه به راحتی!

مثلا پیامشو میخونم جواب نمیدم،بعد اگه دوباره پیام داد اون موقع یکم دیر و کوتاه جواب میدم

که بفهمه مثه قبل نیستم باهاش و اگه واقعا مبخواد بمونه باید دلمو بدست بیاره

اگه هم فقط از سرکنجکاوی اومده همون بهتر بره زودتر و دیگه کلا دورشو خط میکشم

میگه تقصیر من بوده من یه بار بهش گفتم تو معیارم نیستی ولی بعدش پشیمون شدم اون حرف تو ذهنش مونده بود ...

خب حق داره بره توام حق داری ازت بزرگتر باشه منم دوس ندارم کسی که باهاشم ازم کوچیک باشه 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
اگه دوسش داشته باشم اره ولی نه به راحتی! مثلا پیامشو میخونم جواب نمیدم،بعد اگه دوباره پیام داد اون ...

خییلی بخاطرش گریه کردم حتی چند بار غرورمو شکستم میخوام فراموشش کنم اون منو با رفتنش تهدید میکرد میترسیدم دوباره همین کارو بکنه