2777
2789
خییلی بخاطرش گریه کردم حتی چند بار غرورمو شکستم میخوام فراموشش کنم اون منو با رفتنش تهدید میکرد میتر ...

عزیزم،بنظرم حتما از یه مشاور خوب کمک بگیر

که بهت یاد بده چه سیاستایی بکار ببری که ایندفعه مشکلی ایجاد نشه💙از صمیم قلبم برات دعا میکنم بهترین اتفاق ببفته

میتونم بپرسم انتظارشو داشتی که برگرده؟؟ منتظرش بودی یا بی خیالش شده بودی چون منم منتظر کسی ام که ب ...

نه انتظار نداشتم 

بیخیالشم نشدم خیلی براش گریه کردم غصه خوردم غر‌رمو شکستم ولی دیگه قبول نکردم چون معتقد بودم غروری براا موندن کنارش نداشتم 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم،بنظرم حتما از یه مشاور خوب کمک بگیر که بهت یاد بده چه سیاستایی بکار ببری که ایندفعه مشکلی ایج ...

ممنونم عزیزدلم 

قبول نکردم برگرده چوون میترسیدم دوباره بره 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
چطور برگشتین چی بهش گفتین؟

من اصلا قصدم برگشتن نبود

فقط به خاطر حس عذاب وجدانی که داشتم بهش پیام دادم. البته خیلی دلتنگ بودم و دوست داشتم بدونم این مدت چطور زندگی کرده. چون بدون هیچ مشکلی تو رابطمون جدا شدم ازش و همو دوست داشتیم ولی شرایط بدی داشتم به خاطر همین جدا شدم

بهش پیام دادم گفتم عسلم.حالمو پرسید گلایه نکرد از نبودنم. بعد خودش گفت اومدی که بمونی گفتم نه

گریه کرد کلی ناراحت شد و گفت بذار صداتو بشنوم. تلفنی خرم کرد گفت بیا با هم باشیم و اینا