2777
2789
اینکه اون یه بار رفته دفعه دومم میره عمرم و انرژیم صرف آدم مزخرف نکنم یهو ب خودم بیام جوانیم رفت هیچ ...

خودمم اینجور فکر میکنم چون خیلی تهدیدم میکرد با رفتنش انگار هرچی میگفت باید قبول می کردم 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

خودش رفت

بعد از یک سال پیگیری از دوست و آشنا ک در چه حال و اوضاعیم دلش طاقت نیورد بهم گفت میخوام برگردم منم قبول کردم و جالبیش اینجاست خودش بهم گفت ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه چرا قبول کردی برگردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفته ؟

خودمم دلیلشو نمی دونم اون میگه تقصیر تو بوده یه سال ازخودم کوچکتر بود من مینرسیدم بعدا برامون مشکل پیش بیاد ولی خوب بعدش عاشقش شدم 

خودش رفت بعد از یک سال پیگیری از دوست و آشنا ک در چه حال و اوضاعیم دلش طاقت نیورد بهم گفت میخوام بر ...

منم این حرفو ب پسره زدم گفتم حوصله غصه ندارم ۶ ماه فقط غصه خوردم 

استارتر شرمندتم🥺🙏میشه به پسرم رای بدین ۱۰دقیقه وقت دارهمحمدباقر اکبریhttps://rubika.ir/khabargozar ...

رای دادم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
حس میکنم تجربه داری سالها عمرت بپای ی بی ارزش گذاشتی درسته؟

درسته واسه همین میگم راهی ک من رفتم نرید

خیلی پشیمونم ولی دیگ پاهام توان دوباره جنگیدن نداره

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون 

نمیدونم

الان میگم قطعا نه 

ولی اگه عاشق باشم احتمالا حماقت کنم و بذارم برگرده

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
درسته واسه همین میگم راهی ک من رفتم نرید خیلی پشیمونم ولی دیگ پاهام توان دوباره جنگیدن نداره

عزیزم از چنسالکی باهاش آشنا شدی؟ 

چن سال عمرت بپاش گذاشتی 

آخرش چی شد رف؟

خدایا شکرت