من رشتم تجربیه همینجوری بدون هیچ گونه تحقیقی اومدم تجربی...فقط واسه حرف بقیه که میگفتن ارههه الان پول و پرستیژ تو تجربیه...گذشت و گذشت من دیدم واقعا هرچی بقیه همکلاسیام از پزشکی و دندون اینا میگن و با شوق ازش حرف میزنن من هیییییچ گونه علاقه یا انگیزه ای درم ایجاد نمیشه تنها زمانی حس میکنم از درس خوندن لذت میبردم که ریاضی می خوندم باقی درسها فقط حفظ میکردم که نمره بیارم...واقعا از ته دلم هیچچچ علاقه ای به رشته های درمانی ندارم و نمیدونم الان تو این نقطه باید چیکار کنم...اصلا چه شغلی مناسبمه....همین تجربیو ادامه بدم یا...به هیچی حس میکنم علاقه ندارم...
آرام باش عزیز من آرام باش دوباره از سر آب بیرون می آوریم و تلألو آفتاب را می بینیم... :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با تست های معتبر استعدادیابی شغلی و علاقهمندیهای شغلی تا حدی میشه تعیین کرد تو گوگل هم هست& ...
آخه چجوری بگم مشکل من اینه که حتی خودمم نمیشناسم یعنی هیچوقت تو این تست ها صداقت نداشتم و نمیتونمم داشته باشم شاید عجیب باشه اما حتی خودمم نمیدونم چی میخوام ...
آرام باش عزیز من آرام باش دوباره از سر آب بیرون می آوریم و تلألو آفتاب را می بینیم... :)