2777
2789

تخم مرغ 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ...                                                                            ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ، دانی که پس از عمر چه ماند باقی، مهر است و محبت است و باقی همه هیچ، مولانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما گلوریا میخریم همیشه اصالت ندیدم اصلا، مقایسه داشتین بین طعم این دوتا ک فرقی دارن یا نه؟

یکین طعمشون 

فقط گلوریا سرکش زیاده 

از هردوتاشون دارم الان 😂 

اصالت سرکش کمتره‌ بیشتر استفاده میکنم 

گلوریا سبزش خیلی دوست دارم 

چجوری درست میکنن این غذا رو . یبار خونه یکی از آشنا ها خوردم خوشم امده ولی روم نشده بپرسم 

پیاز رو تفت میدی بعد لپه پخته شده رو میرزی تفت میدی ادویه و رب میزنی و آب میریزی،کدو و بادمجان و سیب زمینی خرد می‌کنی در حد یک مربع متوسط با گوجه خرد شده میزاری بپزی

دقیقا سینک پر‌ از ظرف  دخترمم گیر داده امروز همش دستاشو کثیف می‌کنه و جنب جوش الکی ک داره  ...

🤣🤣🤣

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
منم از مهمون اصن خوشم نمیاد

منم ...خودش میره این ور اون نمیگه ام بچه مجرد دارم بمونم خونه پسرش از سر کار میاد غذا میخواد همینجوری پاشده رفته😐

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: