2777
2789
رفت تو اتاق  الان رفتم دید بزنم چیکار می‌کنه  دیدم خوابه  بمیرم براش 🥺

آخی عزیزم 

گشنه خوابید؟؟؟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نودل

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
دقیقا با اون سسای‌ تنده اصالت 🤤🤤🤤  من عاشق سمبوسم اما بدون پنیر البته قبلا عاشق سمبوسه پنیر ...

ما گلوریا میخریم همیشه اصالت ندیدم اصلا، مقایسه داشتین بین طعم این دوتا ک فرقی دارن یا نه؟

حاضری

خیار و گوجه و انگور و هندونه  و نون و سبزی

جاتون خالی😂

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

املت داریم بیرون بودم خستم حال هیچیو ندارم ...مادر شوهرمم رفته واسه خودش گردش بچه هاشو گذاشته سر باره من منم ب همون املت بسنده میکنم تا فردا ببینم چی درس کنم

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
زرشک پلو دم گذاشتم.الان میخام برم حموم ولی نمیدونم چرا هنوز تو گوشیم🤕

🤣🤣🤣پس ول کن شامتو هم بخور ب تمیزی کن ب برو دیگه زحمت نکش 

بعضی وقتا دل میگه آره ولی تجربه میگه 🗣🗣🗣🗣🗣خفه