2777
2789
عنوان

مهمونمون پریوده 👺

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ی مسکنم بهش میدادی

دادم بهش سه تا روهم خورد بنده خدا

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بجا تاپیک زدن برو بهش بگو عزیزم بیا تو اتاقم یکم گپ بزنیم

نگفتم؟ 

گفتم اونم سه بار

شوهره گفت نمیخواد این میخواد از زیر کار در ره..

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بهش مسکن بده  دعوتش کن اتاقت دراز بکشه یکم ایشالله شوهرش پریود شه بفهمه چی میکشه زنش😪🤕

چ آرزوی محالی 😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بهش مسکن بده  دعوتش کن اتاقت دراز بکشه یکم ایشالله شوهرش پریود شه بفهمه چی میکشه زنش😪🤕

کاش تمام دردایی ک سر پریودی میکشیم جمع شه اینا یدفعه ای همرو باهم بکشن...

شوهره بد خلقی میکنه اینم سه تا مسکن روهم خورد گفت نمیخواد خوب میشم الان

چ دیوسه شوهرش 

خیلیی اصن یهو با صدای بلند گف درس بشین چ وض نشستنه دندوناام ریخت😐😐