2777
2789
عنوان

مهمونمون پریوده 👺

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 38 پست
شوهره اعصاب نداره هااااا مگه مجبورش کردن بیاد مهمونی

حالا اومدن چن روزم بمونن شهرمون..

موندم با این اخلاق شوهرش چطو میتونه پاشه باش بره مسافرت

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

والا بخدا درک ندارن بیشعورن من حامله بودم به شوهرم میگفتم ایشاله سرت بیاد یه کفش کمک نمیکنی بپوشم

واقعا بعضی ها شعور ندارن دلم واسه خانمه سوخت🥺

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای خانم بودم صدامو میبردم بالا میگفتم نمیفهمی درد دارم ؟ 

خانومه مشخصه از این تو سری خوراس...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

خوب همین دیگه  آدم توسری خور خودش دوست داره توسری بخوره

شایدم تحمل میکنه باخودش میگه تو خونه مردم بحث نکنم باهاش..

واقعا که مردا درک ندارن

آخه یکی نیست بگه تو کل زندگیتو بدون درد میگذرونی

اونوقت ما زنا ماهی یه بار این دردا رو داریم بچه رو با هزار درد به دنیا میاریم به قول یکی زایمان مثل شکست چندتا استخوان با همه اونوقت تمام موقعیت های خوب برای مردان

هعیییی

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)