2777
2789

همیشه همینه ک

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا هرچی میبینم عجیبه 

یکی اومد گفت همه پسرا قشنگن یا پسر زشت هم هست

پسرم   وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون   نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉
برنج جیشی البته ندیدم اه

منم نخوندم 😂اونایی که خوندن چی بود می خواد برنجا رو چیکار کنه؟

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱یه صلوات واسه حاجتم میفرستی 😀پرنده ای غمگین در نیزار می خواند گویا چیزی را به یاد آورده که بهتر بود فراموش می کرد🕊 فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُم مُّتَرَبِّصُون 🌱   نتیجه انتظار شما خوشبختی ما خواهد بود ولی ما هم در انتظار بدبختی شما نشسته ایم🥀آیا اندوه می تواند مرا به روزی برگرداند که دستم به شاخه گلی که به سمت من دراز کرده بودی نمیرسید؟برای تو گل آورده بودم، به دنبال من اگر میایی همان اتوبوس همان ترمینال همان آقای راننده...کنار همان نیمکتی نشسته ام که پیدایم کردی.🌌❄روی زمین گام برمی‌داشت اما مسیری که می رفت از آسمان می گذشت...و به بهشت می رسید.🕊🕯اگه بهترین آدم باشی به نفع خودت بهترینی و اگه بدترین آدم باشی به خودت بدی کردی.🕊🌌من فرشته ای را دیدم که آواز کنان از میان خیال و رویا از بین تشویش و ترس می رفت سوی آسمانی سپید ...من فرشته ای را دیدم که در روشنایی در دستش بود...فرشته ای را دیدم که با من تفاوتی نداشت...فقط آرزوهایش بزرگتر بود میان یک جنگل بزرگ جایی که من بودم و یکتا خدایم و رویای تو در شبی که ماه سلطنت می کرد و زمین را جلا می داد با آن پرتوهای خورشید زاده اش و دیدم که فرشته کجا رفت...دست در دست تو چشم سوی خدا قدم به آسمان نهادم همانجایی که فرشته رفته بود...🌱آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست و آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همون برون تراود که در اوست😏

برادر شوهر ۲۴ ساله اش عاشق زن ۵۳ ساله شده و داره باهاش زندگی میکنه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.