2777
2789

پسرش؟ یا پسرتون؟

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرش 25 سالشع از زن قبلش شش سال پیش تو اوج نداری واسش ماشین صفر مغازه و وسایل کارش کامل خرید ک مستقل شه گف دیگه کاری بهش ندارم زندگیش با خودش 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
پسرش 25 سالشع از زن قبلش شش سال پیش تو اوج نداری واسش ماشین صفر مغازه و وسایل کارش کامل خرید ک مستقل ...

شاید کم آورده ، شاید ورشکست شده،  شاید تصادف کرده ، پدرش کمکش نکنه کی بکنه؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
پسرش 25 سالشع از زن قبلش شش سال پیش تو اوج نداری واسش ماشین صفر مغازه و وسایل کارش کامل خرید ک مستقل ...

هیچکس تو اوج نداری نمیتونه ماشین و مغازه و جنس بخره

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

وضع مالی پسرش واقعا خیلی خوبه الان ی خونه داره واسه فروش نزدیک دو نیم میلیارد میارزه ک شوهرم باعث و بانیش شده با مادرش زندگی میکنه مامانش ی نفر مادرش هم تنها نمیره با اون زندگی کنه خونه گرفتن کم داشته از شوهرم گرفته گویا آنوقت الان من میگم پول بده لباس تابستونه بخرم واسه بچه مشترکمان میگه ندارم چ خبره یا بخدا آرزو ی تخت کمد به دل بچم مونده تولدش حتی ختنه کردم پسرم باباش هیچی کادو نداد  آنوقت یواشکی پول می‌دهد به اونا تازه  به دروغ هم هی میاد میگه پسرم بهم گفته پول نداری بدم بهت در صورتیکه برعکس من چرا باید تو سختی باشم همش اونا تو رفاه بخدا خیلی اونا لاکچری زندگی میکنن من ی بچه خودم هیچوقت تامین نیستیم در صورتیکه شوهرم داره ولی همش میکشه به اونا 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست