2777
2789
عنوان

بنظرتون راهی هست زمان دقیق زایمان طبیعی رو بشه تعیین کرد؟؟؟🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 29 پست
من پسرم چهل هفته تموم شد اومد رفتن بیمارستان امپول زدن دخترمم که فعلا تو شکممه زمستون میاد

به سلامتی دنیا بیاد

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم خودتم بخوشی بارتو زمین بزاری

فدات بشم عزیزم

من چون اومدم شیراز و دورم از شهر خودم یکم کم حوصله شدم

دلم میخواد یه هفته دیگه که ۳۷ هفته شدم برم دکتر ببینم میشه معاینه کنه یا تحریک زایمان که زودتر بشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بزار بچه خوب رشد کنه عجله نکن

اطرافیانم کلافه ان

منم پیرم بی نهایت شیطونه واقعا اینجا اومدم را دستشون نیست هر روز ببرنش پارک و بیرون

شوهرمم میاد آخر هفته ها مثلا دیشب اومد امروز صبحش خوب بود برای نگهداری پسرم ولی الان کلا کلافه است و میدونم دست خودش بود همین امشب بر میگشت که دور از منو پسرم باشه

این چیزا کلافه ام کرده

بقیه هم که همراهیمون کردن پیرن و کلافه

فدات بشم عزیزم من چون اومدم شیراز و دورم از شهر خودم یکم کم حوصله شدم دلم میخواد یه هفته دیگه که ۳ ...

کاشکی میشد. منم ۳۷ هفته ام. هفته پیش دکترم گفت دهانه رحمت باز شده تا فردا پس فردا میاد. هنوز خبری نیس. 

از این ماماهای قدیمی ندارین تو شهرتون؟ من دختر عمم برای پا دردش رفته بود پیش یکی شون. میگفت دقیق گفت چهارشنبه شب بچه ت دنیا میاد. چهارشنبه صبح دردام شروع شد شبش دنیا اومد. 

از این ماماهای قدیمی ندارین تو شهرتون؟ من دختر عمم برای پا دردش رفته بود پیش یکی شون. میگفت دقیق گفت ...

وای چقدر خوبه 

نه متاسفانه فکر نکنم باشه در این حد باتجربه یا اینکه من سراغ ندارم اصلا

کاش میشد من ۳۸ هفته تمام هستم و نمیدونم کی زایمان میکنم .ولی یه سوال چرا رفتی یه شهر دیگه و چرا این همه آدم پشت سرت اومدن یدونه مامانت بود کافی بود دیگه ‌منم دورم از خانواده فعلا نه جایی رفتم نه کسی اومده پیشم یه چند روز دیگه مادرم خواهرم یکیشون میان ‌با این جمعیت تو این روزای گرم نمیشه راحت بود ‌هر وقت دردت بگیره میری بیمارستان این همه ادم لازم نبود!

کاش میشد من ۳۸ هفته تمام هستم و نمیدونم کی زایمان میکنم .ولی یه سوال چرا رفتی یه شهر دیگه و چرا این ...

عزیژم انشالله که زایمان راحت و خوبی داشته باشی

والا من زایمان اولم خیلی زود بود دو ساعت درد کشیدم بعدش پسرم دنیا اومد اون موقع تهران بودم البته الانم بخاطر همین برادر شوهرم و پدرشوهرم اومدن که راننده باشن روزایی که همسرم ازمون دوره مامانم و مادر شوهرمم که این شهرو خوب بلد نیستن که خودشون اسنپ بگیرن یا رانندگی کنن از طرفی هم خودشون اسرار داشتن باشن کنارم و لطف کردن اومدن

این شهر هم امکانات پزشکی و بیمارستانش بهتر از شهر خودم بود دیگه خونه هم اینجا داشتم گفتم بیام اینجا زایمان

از طرفی خونه اینجام بزرگه ۲۳۰ متره و امکانات کامل داره چرا باید بخاطر گرما کسی اذیت بشه توی خونه چهار خوابه که همه اتاقا کولر هست و امکانات کامل؟؟؟