2777
2789

یخچال فریزر خودم دوقلو سامسونگ میخوام عوض کنم چون جا ندارن براش 

لباسشوییم ال جی ۱۰ کیلویی در از بالا که پایینش زنگ زده باید عوض کنم چون تو حموم گذاشته بودم 

اتو تفال که دوروزه دیگه روشن نمیشه 😑 

اگر ایرانی جنس خوب هم دارین معرفی کنید بهم چون واقعا نمیتونم خیلی زیاد هزینه کنم البته اینارو هم میفروشم اما باز نمیتونم خیلی هزینه کنم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای جهیزیه ام همه وسایلم را سامسونگ گرفتم ،بعد که به مرور زمان عوضشون کردم رفتم سراغ مارکهای ایرانی.

از نظر من مارکهای ایرانی خیلی بهتر از سامسونگ هست .

مارکهای ایرانی مثل اسنوا،امرسان،آبسال ،پارس ،پارس خزر و....

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

وای من یه سطل اشغال فلزی گذاشتم تو حموم تهش اب ریختم بمونه بعد زنگ زد ماشینتو برمیداشتی 

من با اتو خیلی جریان داشتم یا خوب نبوده یا سنگین بوده بنظرم اتوپرس بهتره 

یک عدد چپی 

وای من یه سطل اشغال فلزی گذاشتم تو حموم تهش اب ریختم بمونه بعد زنگ زد ماشینتو برمیداشتی  من با ...

والا جا نداشتم خواهر مجبور شدم بزارم تو حموم الان دیگه خراب شده باید کلا عوض کنم بره 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
بوش نخر فقط...اصل نیست و جنس چینی میدن بهت..

اره میدونم ، خودم بوش قدیمی دارم هم گاز هم ظرفشویی هر دو عالین ، البته فرگازمو میخوام بفروشم خونه جدید گاز رومیزی داره ولی ظرفشویی نگه میدارم 

من برای جهیزیه ام همه وسایلم را سامسونگ گرفتم ،بعد که به مرور زمان عوضشون کردم رفتم سراغ مارکهای ایر ...

جدی ؟؟؟ 

شوهرم راضی نمیشه 😒ولی با این قیمتا باید دیگه راضی بشه