2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مرد ذاتن تنوع طلبن😑

خیر . حرفتون رو قبول ندارم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله مرد ذاتن تنوع طلبن😑

عزمزمه اونی ک شما میگی یه حیوون بی ذاته 

وگرنه آدم عاقل یه بانو اختیار میکنه و زندگیشو میسازه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
نه نمیکرد تازه زنش بارداره …

آدم تنوع طلب با یکی راضی نمیشه و همرو دوس داره. متاسفم چنین دردیو بهت تحمیل کرده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله مرد ذاتن تنوع طلبن😑

عزیزم اونی که تنوع طلبه اسمش نَره نه مرد!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خیر . حرفتون رو قبول ندارم

ولی من تجربه رو در واقعیت دیدم قبل ازدواج هرکاری کرد واسه رسیدن ب هسرش و ازدواج اونم چندین سال طول کشید بعد ازدواج بخاطر تفاهم نداشتن و اینکه همو درک نمیکردن دنبال آرامش بیرون از خانه خیانت کردن البته این نظر منه و نظر شمام قابله احترامه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

دوسش داره اما بهش عشق نداره...

عشق به چیز دیگه‌ست.

ضمنا، اون خانم باید بدونه که از هم‌جنس خودش خورده.

اگه خانم دیگه‌ای وارد زندگی نمیشد، شوهرش فریب نمیخورد. عامل فریب اون مرد، یه خانم دیگه بود.

خیانت دو دسته اس

جنسی

عاطفی

باید ببینی از چه نوعی خیانت کرده که دوتاش نابخشودنی هست وقتی میتونی با صحبت حلش کنی مردی که به زندگیش امیدوار باشه هیچ جوره نمیتونه خیانت کنه ولی دو دلیل داره خیانت عاطفی نشون میده مرد نه از نظر جنسی تامین میشه نه از نظر عاطفی که نشون دهنده اینه مرد زندگی فعلیش و دوست نداره و مجبوری داره زندگی میکنه که باید رفتارایی که با همسرش میشه و بی احترامی یا خدایی نکرده دست بزن و فحاشی داره و سنجید بعد قضاوت کرد

خیانت جنسی که با طرف روابط عاطفی نداشته باشه و باهم در ارتباط نباشن چندتا دلیل داره

یا مریض جنسی هست

یا فانتری داره که نمیتونید تامین کنید و در روابط جنسیتون تفاوتی قاعل نیستید یا دیگه جذابیتی ندارید براش و به خودتون اهمیت نمیدید

یا نسبت بهش تکراری شدید و ایشون یک ادمی هستن که همچی زود دلشونو میزنه

در غیر این صورت مشکلتون از پایه است امیدوارم منظورمو کامل رسونده باشم🌱

عزیزم اونی که تنوع طلبه اسمش نَره نه مرد!

خب الان اینهمه تایپیک خیانت ینی ما بیشتر نر تو جامعه داریم تا مرد؟

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
ولی من تجربه رو در واقعیت دیدم قبل ازدواج هرکاری کرد واسه رسیدن ب هسرش و ازدواج اونم چندین سال طول ک ...

آدم تنوع طلب ذاتش فرق داره مرد و زن هم نداره. خیلی زن دیدم با وجود متاهلی چندتا چند تا دوست دارن تو همین نی نی سایت.

آدم تنوع طلب ذاتش فرق داره مرد و زن هم نداره. خیلی زن دیدم با وجود متاهلی چندتا چند تا دوست دارن تو ...

اینم درسته👌

دوسش داره اما بهش عشق نداره... عشق به چیز دیگه‌ست. ضمنا، اون خانم باید بدونه که از هم‌جنس خودش ...

دوتاشون مقصرن ولی کسی این وسط فریب نخورده عزیزم. فریب یعنی گول خورده یعنی دست خودش نبوده و رفته سمت اون کار. خیانت عملیه که فریبی و گول خوردنی نیست و دست خود طرفه و با خواست خودش انجام میشه. مردارو اینقدر منزه نکنین و فکر نکنین موجوداتی هستن که فقط پایین تنشون کار میکنه و مثل بچها گول میخورن