2777
2789
ولی من تجربه رو در واقعیت دیدم قبل ازدواج هرکاری کرد واسه رسیدن ب هسرش و ازدواج اونم چندین سال طول ک ...

بنظرتون احترام میذارم گلم

اما بذار یک لایه از شخصیت مردا رو بگم بهت و اون اینه ک اگه مردا بفهمن تو مسئله ای حق با اوناست یا به ناحق حتی حق بااوناست بدترین سواستفاده های ممکن رو میکنن.

بنابراین حداقل ما خانما نباید واسشون فرصت سازی کنیم یا واسه خیانتشون توجیه بیاریم خیانتکار انسان نیست نجاسته!

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان اینهمه تایپیک خیانت ینی ما بیشتر نر تو جامعه داریم تا مرد؟

بله دقیقا همینطوره . الان چرا سعی دارین خیانت مرد ها رو توجیه کنین ؟

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
ایشون خودشون کاربر آقا هستن

پس مشخص شد چرا میگه مردا گول میخورن و زنا گول میزنن اونا مقصرن😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله دقیقا همینطوره . الان چرا سعی دارین خیانت مرد ها رو توجیه کنین ؟

من خیانت مرد ها رو نگفتم کلی گفتم چ خانم چ آقا...بعدشم هر کی ی نظری داره و نظر شمام قابل احترام 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
بنظرتون احترام میذارم گلم اما بذار یک لایه از شخصیت مردا رو بگم بهت و اون اینه ک اگه مردا بفهمن تو ...

موافقم با نظرتون 👌

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
دوسش داره اما بهش عشق نداره... عشق به چیز دیگه‌ست. ضمنا، اون خانم باید بدونه که از هم‌جنس خودش ...

بنظرم مرد اجازه داده به اون خانم

چون زنای این مدلی زیادن مرد باید خودشو حفظ کنه