2777
2789

حالم خیلیییی داغونه من 2 سال پشت کنکور بودم و فردا کنکور دارم(تجربی) توی این دوسال اینقدر فامیل ها دخالت کردن اینقدر حرف مفت زدن که الان فقط ی مرده متحرک شدم! هیچ جا نمی‌رفتم گاهی پیش میومد 1،2 ساعت میرفتم مهمونی جایی همه میریختن سرم از کنکور چه خبر؟ هنوز داری میخونی! خسته نشدی! وللللش کن باباااااا مهم نیس! حالا چند درصد زدی! چه رشته ای میخوای بخونی! چرا موندی پشت! کارنامتو بیار بهت بگم بری کدوم رشته! میخوای بری فلان رشته میگن اصلا پول نداره! مشاورت کیه! چقدر خرج کردی! کنکور مال سهمیه داراست! سالن مطالعه میری یا خونه ای! و..... یعنی حالمممممم داره بهم میخوره! بعد اعلام نتایجم همشون به ترتیب زنگ میزنن خبر میگیرنننن! به گوشی خودم، خونمون مامان و بابام! بچه ها خیلی حالم بده من متااااسفانه مامانم از اون دسته آدم هایی هستش که خیلی به شدت سادس تمام اصرار و جزئیات زندگی و کنکور منو به همه میگه و گفته!و متاسفانه علاقه عجیبی به تعریف و تمجید داره اینقدر براشون توضیح داده من چیکار میکنم و چه هزینه هایی برام کردن همه الان فکر میکنن من چه شاخی هستم!پسر داییم که برای کنکور میخوند هر وقت که از مامانش میپرسیدن داره چیکار میکنه میگف هیچی علی ما سیب زمینیه! اصلا درس نمیخونه همش پای تلویزیونه! بعد همون آدم رتبه 500 ریاضی شد!! دختر عمم رتبه 72 انسانی شد مامانش یه کلمه به کسی حرفی نمیزد که داره چیکار میکنه! اینجوری بچه هاشون آرامش اعصاب داشتن نه مثل من! مامانم میگه اینا که میپرسن احساس همدردی دارن که همش ازت میپرسن!!! شما بگین این اسمش همدردی!!! توی این دو 3 سال اخیر بخدا یه روز عین آدم زندگی نکردم! الانم پشتم داره میلرزه که اگه نشد! اگه فردا خوب ندادم جواب همه رو چی بدمممممم!! بچه لطفا نگین حرف مردم برات مهم نباشه ما اکثرا هممون اینو میدونیم ولی نا خودآگاه حرف بقیه رو مون تاثیر داره! الانم با مامانم سر همین موضوع دعوام شد دارم گریه میکنم و به شدددددت استرس دارم میشه یکم آرومم کنید!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازمانی ک تفکرت اینه فردا یک پزشکیم بشی 

ی مشکل دیگه پیدا میکنن زوم میکنن روش توعم تا اخر عمرت ب فکر حرف مردمی و میلرزی و حرص میخوری 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

هیچکی جز خودت مهم نیست دل بکن از این مردم و فامیل و هر کس دیگه ای 

همه مثل هم نیستن هرکسی صلاحش یه چیزه دختر تمومش کن امسال هرچی قبول شدی برووو

به خدا که الان پول فقط تو رشته‌ای خوب نیست 

اصلا شاید راهت این نیست ول کن این کنکور کوفتی رو

ملکا هستم 💚  

حرف مردم باد هواست....به دل نگیر...این مردم برا هر کاری حرف دارن.....مهم نباشه برات.....فردا با توکل بر خدا با آرامش کامل برو کنکورتو بده....انشالله موفقی دختر گل

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
اینارو به خودش بگو

گفتم بهش همه این حرفا رو صد هزار بااااار گفتم همین الان سر همین موضوع دعوامون شد! اصلا متوجه نمیشه! فکر میکنه اگه خودش آدم صاف و صادقی هست همه هم مثل خودشن!! 

بیکارن دیگه من ازهیچکس نپرسیدم کنکورو چطوردادی حتی به خرفتا گفتم ازبچه های کنکوری نپرسید چیکارکردی استرس زیادی تحمل می کنن اگه قبول شد خودش میگه قبول نشد هم نصیحت بازارراه نندازین 

گفتم بهش همه این حرفا رو صد هزار بااااار گفتم همین الان سر همین موضوع دعوامون شد! اصلا متوجه نمیشه! ...

پس تنها راهت اینه خودت رو خودت کار کنی وانقد مردمو واس خودت بزرگ نکنی هرچی بشی به اونا مربوط نیس

تاحالا چیکار کردن واست؟ جواب نده واجازه دخالت نده

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
هیچکی جز خودت مهم نیست دل بکن از این مردم و فامیل و هر کس دیگه ای  همه مثل هم نیستن هرکسی صلاح ...

یعنی اینقدر مغزم داغون شد توی این چند سال! تیک عصبی گرفتم پلکم مدام میپره! افسردگی شدید دارم! ورم معده! 

عزیزدلم تو کلا محل به هیچکس نذار 

یعنی فردام ک امتحانتو دادی رک بگو بد نبود همین

اصلا هم نیازی نیست جواب تلفن کسی رو بدی 

ببین منو یاد زمان خودم انداختی انقدر استرس داشتم ک الان میگم خدا اخه چرا اصلا حرفاشون مهم بود 

مهم نبودا ولی حس منفی شون بود 

تو هم خوب شد ک بهتر 

نشدم خیلی محکم بگو ب مامانت ک لطفا پیش کسی نگو 

بگو همدرد نمیخوای 

ببین مردم همیشه حرف دارن بهترینم باشی شروع میکنن تخریبت کنن ک بد شی چون حسودن 

پس کلا برات مهم نباشن عزیزم 

ب نظر خودت چقدر خوب خوندی؟

بعدم کنکور سخت نیست بخدا 

اگه بلدی نگرانی نداره

خیلیا شرایطشون مثل همه

فکر نکن همه قراره بهترین کنکورو بدن بعدم شرایطا کاملا فرق داره و کسی ک استرس داره ده برابر جلوتر از بقیه س عزیزم 

اونی ک با آرامش خونده رفته دانشگاه هنر نکرده ها 

تو هم زبون داشته باش اینارو بگو بهشون تا دهنشون بسته بشه 😊😊😊

سلام عزیزم، ناراحت نباش، درکت می‌کنم. من چی که ۲۷ سالم شده و امروز کنکور انسانی دادم! به کسیم نگفتم. تو هم اگه کسی پرسید بگو اصلا نمی‌خونم، کی حوصله داره و از این حرفا... متاسفانه منم زیادی ازم تعریف شد ولی چیزی نشدم. فک می‌کنم اونایی که تعریف زیادی ازشون می‌شه رشد نمیکنن. واسه همین، پنهونی، مجددا شروع کردم. بابامم نمی‌دونه. حرف مردمم همیشه هس، جا نزن... الانم برو جاهایی رو که می‌دونی ممکنه فراموش کرده باشی مرور کن...