2777
2789
عنوان

پریودی مکافات هر ماهه ی من👺

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 60 پست

من که امروز از درد کارم به دکتر و آمپول و دارو رسید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم هلاک میشم هیشکی هم درک نمیکنه

درک ؟ میگن این اداها چیه گلوله نخوردی ک 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

مشکل اینه نمیتونم بخوابم از درررررد 

مجردی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من دارم پاره میشم و پریود نمیشم🗿ارواح عمم قرار بود این هفته بشم ک هفته دیگه برم مسافرت ولی گند زد ...

خوش بحالت 

من یکی ک دائم الپریودم

گرمی جات بخور بیاد بره

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

اگه خ درد داری مسکن بخور یا شیاف استفاده کن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

مادربزرگ من میگه زیره رو آسیاب کن ین بعد دم کنین با عسل بخورین.مث آب روی اتیشه..

من خودم اول شیاف میذارم بعد زیره و و‌دارچین و زنجبیل رو با هم دم میکنم بعد عسل میریزم میخورم..

دیگه دردم کم میشه.کیسه آبگرم هم بذار خیلی خوبه

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
آره من فصلی ک افتاب گرم باشه میرم ساق پاهامو هم میدم بالا یه کم عرق میکنم اما دردم بهتر میشه بقیه وق ...

حوله دور کمرم میبندم تو اتاق گرم میشینم

مفنامیک و دمنوش خوردم اثر نداره..

گل گاو زبان دم کن بخور بابونه دم کن بخور 

قرص ژلوفن کیسه آب گرم بذار رو دلت 

زیر دلت رو با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده چند دقیقه بعد کیسه آب گرم بذار 

پایی نباط 

دو سه روز اول سیر ترشی کاهو خیار هندونه نخور 

اینا رعایت کنی خییییلی آروم میشی

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

کیسه آب گرم همون کار آجر داغ رو میکنه و قابل دسترس تره بخر یکی واسه پریودی هات یا از ایم کمر بند های پشم شتر اونم ببندی عالیه من تا ۴ روز اول درش نمیارم انقد خوبه و گرم نگه میداره، جفتشون رو هم دیج ی کالا داره

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

من که امروز از درد کارم به دکتر و آمپول و دارو رسید 

😣😣 بهتری الان؟

منم یادمه سال اخر تو مدرسه یروز پریود شدم حالم خیلی خراب بود زنگ زدن امبولانس اومد ابرومم رفت