2777
2789
عنوان

پریودی مکافات هر ماهه ی من👺

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 60 پست
گل گاو زبان دم کن بخور بابونه دم کن بخور  قرص ژلوفن کیسه آب گرم بذار رو دلت  زیر دلت رو ...

ممنون عزیزم 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز شدم

از درد مسکن خوردم ولی دردش فقط کم شده

مهماتم دارم

تازه شوهرم گوشت میخره باید تیکه کنم و... 

اصلا حال ندارم پاشم

خیلییی بده پریودی🦍👀

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

😣😣 بهتری الان؟ منم یادمه سال اخر تو مدرسه یروز پریود شدم حالم خیلی خراب بود زنگ زدن امبولانس اومد ...

یکم بهترم ولی خیلی بی‌حالم 

دیشب تا ساعت ۷ صبح بیدار بودم از درد یه بار می نشستم یه بار دراز میکشیدم یبار حالت سجده می‌رفتم یا میزدم رو سرم 😑😭💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم امروز شدم از درد مسکن خوردم ولی دردش فقط کم شده مهماتم دارم تازه شوهرم گوشت میخره باید تیکه ک ...

پریودی ک اره خیلی بده

ولی بدترررش اینه مهمونم داشته باشی نتونی استراحت کنی

من تایم پریودی کسیو راه نمیدم خونه 😂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

منم یکم پیش پریود شدم  مسکن خوردم 

ولی رو کمرت هست اون استخان به سمت کلیه ها ماساژش بده خیییلی دردتو اروم میکنه الخصوص وقتی دردت وحشتانکه اونو هی ماساژ بده دردت کمو کمتر میشه 

بعد حلوا درست کن با دارچین و گلاب  داغ داغ بخور تا رحمت گرم باشه و خونت لخته نشع

بعد رو دلتو بپوشون جلو کولر اصلااانمون  خووتو دوسه روز اول گرم کن تا رحمت سرد نشه 

دوغ ماست ترشی  نوشابه چایی اینا نخور  

یکم بهترم ولی خیلی بی‌حالم  دیشب تا ساعت ۷ صبح بیدار بودم از درد یه بار می نشستم یه بار دراز م ...

منم از ۵ هی پاهامو میکوبوندم ب دیوار از درددد

الانم حالت سجده ام 😣

گل گاو زبون دم کن بخور بخواب بهتر میشی...

منم از ۵ هی پاهامو میکوبوندم ب دیوار از درددد الانم حالت سجده ام 😣 گل گاو زبون دم کن بخور بخوا ...

بدبختی مسافرتم مثلا 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
پریودی ک اره خیلی بده ولی بدترررش اینه مهمونم داشته باشی نتونی استراحت کنی من تایم پریودی کسیو راه ...

مجبورم.. مسافر هستند... زشته 😣

تازه حیاط هم باید بشورم🥲

👀

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

منم یکم پیش پریود شدم  مسکن خوردم  ولی رو کمرت هست اون استخان به سمت کلیه ها ماساژش بده خ ...

ممنون عزیزم اون استخونو دقیق متوجه نشدم کدومو میگی

من دل دردام خیلی شدیده همیشه...

چن روز اول ک حالت لرزز دارم کلا نمیتونم برم جلو کولر و اینا

چیزیم نمیخورم زیاد

من واقعا ناراحت میشم چرا اکثرا خانما با گیاه کله پوره آشنا نیستن این گیاه برای دردپریودی درکنار نبات داغ معجزه میکنه آب رو آتیشه

اسی هم شما هم بقیه از عطاری کله پوره بگیرین مزش اصلا خوب نیس تلخه ولی می ارزه وقتی درست شد بینیتو بگیر بزن بالا بعدم یه دونه شکلات کاکائویی بخور

کله پوره رو میتونی آسیاب کنی یه قاشق بریزی دهنت با یه لیوان آب بخوری وپشتش نبات داغ درست کن بخور

یااینکه دو سه تا قاشق کله پوره رو تو یک ونیم لیوان آب بریز بزار بجوشه تو حین جوشیدن یکی دوتا تیکه نبات بنداز خودش باز میشه وقتی سرد شد صافش کنو بخور میتونی یکم نبات داغم درست کنی پشتش یه فنجون کوچیک نبات داغ بخوری

یه رب بعد دیگه هیچ دردی نداری

شکمتو با یه شال نخی ضخیم ببندو برو زیر پتو بخاب نصفه روزه خلاصی ازدرد وکل پریودیت بدون درد میگذرونی

امیدوارم برای همه مفید باشه