2777
2789
عنوان

پریودی مکافات هر ماهه ی من👺

596 بازدید | 60 پست

اگ راهکار خونگی سراغ داری بگو دردمون کم شه   

ننه بزرگم همیشه میگفت برو تو حیاط کف زمین زیر گرما بشین 😐 امتحانش نکردم ولی اجر داغ جواب میده حیف الان ب آجررر دسترسی نداررم.

دیگههه خلاصه لعنت ب این درد اجباری 🙂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

🙄🙄گردو ، بادوم ، کاچی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر بخواب وقتی درد داری بلند بشی حالت بهتره

مشکل اینه نمیتونم بخوابم از درررررد 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

آره من فصلی ک افتاب گرم باشه میرم ساق پاهامو هم میدم بالا یه کم عرق میکنم اما دردم بهتر میشه بقیه وقتا هم شکممو میبندم خوراکیجات و دمنوشا هم چای زنجبیل بقیه چیزا خیلی اثر نداره روم

راست میگه برو زیر آفتاب

پوستم موهاام

عرق میکنه ادم بو میگیره