2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

4760 بازدید | 24 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر 

من نوبت غربالگری دومم رسیده امروز صب ازمایشمو انجام دادم موند سونو که حالا نوبتم نشده دکتر قبلش برام امینوسنتز نوشته بود اونو انجام دادم خداروشکر جوابش خوب بود الان غیر این غربالگری یدونه ام اکو قلب جنین برام نوشته گفته اونم انجام بده ولی من از چند نفر دیگه ام پرسیدم گفتن اجباری نیست انجام این آزمایش خواستم بدونم واقعا این ازمایش واجبه برم یا الکی چون امینو هم انجام دادم 13 میلیون تموم شد غربالگری هم هزینه اش بالاس چون انومالی هستش اینو انجام دادم ولی اکو قلب واقعا نیازه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید چون اینجام انجام نمیدن باید برم جای دیگه انجام بدم رفت امد سخته گفتم ببینم واقعا انجام این واجبه یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه غربالگری اولت مشکل داشته که امینو نوشته ؟ 

بعد امینو نوشته چرا دوباره ازمایش غربالگری دومم نوشته ؟ امینو کامل تره خب 

راجع به اکو هم معمولا اگر تو سونو مشکوک بشن اکو مینویسن . مطمئنی سونو انتیت همه چیز خوب بود؟

مگه غربالگری اولت مشکل داشته که امینو نوشته ؟  بعد امینو نوشته چرا دوباره ازمایش غربالگری دومم ...

اره سونو خوب بود آزمایشم مشکل داشت ریسک سندروم زده بود که امینو انجام دادم گفت هیچ مشکلی نداره سالمه ولی دوباره این انومالی رو نوشته گفتع باید انجام بدی اکو هم نوشت گفتم میشه نرم گف همه انجام میدن ولی پرسیدم از چند نفر گفتن واجب نیست منم نمیخوام برم

اره سونو خوب بود آزمایشم مشکل داشت ریسک سندروم زده بود که امینو انجام دادم گفت هیچ مشکلی نداره سالمه ...

واسه من فقط ازمایش دوم و سونو انومالی نوشته ولی راجع به اکو حرفی نزد و ننوشت این هفته هم باید برم 

فعلا که برای من چیزی ننوشته

واسه من فقط ازمایش دوم و سونو انومالی نوشته ولی راجع به اکو حرفی نزد و ننوشت این هفته هم باید برم&nb ...

انشالا که خیره

نمیدونم برا من نوشت ولی میگم که انجام نمیدم وقتی امینو گفته هیچی نیس نمیخوام برم چون اگه مشکلی داشت میگفت

واسه من فقط ازمایش دوم و سونو انومالی نوشته ولی راجع به اکو حرفی نزد و ننوشت این هفته هم باید برم&nb ...

راستی سونو انومالی واژینال بود یا از رو شکم ؟

اولی رو از رو شکم انجام داد ولی یه خانومه دیروز تو مطب گفت من انومالی رو واژینال انجام دادم 

برای شما چطوری بود ؟

مرحله دوم هم باید سونو و آزمایش تو یه روز باشه؟منم مثل شما آزمایش و سونو آنومالی نوشت نگفت باهم بدم یا نه.شما هفته چند هستین؟

باید فکر کنم🤔

سلام عزیزم شما غربالگری دوم انجام دادی هزنیش چقدر شد

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
مرحله دوم هم باید سونو و آزمایش تو یه روز باشه؟منم مثل شما آزمایش و سونو آنومالی نوشت نگفت باهم بدم ...

نه چون سونو نوبت میزنن 

من ازمایشم رو چند روز پیش انجام دادم نوبت سونو رو برای امروز زده برم انجام بدم ولی غربالگری اولی تو یه روز انجام دادم اول رفتم سونو بعد از اونجا اومدم رفتم ازمایش چون توی غربالگری اول برا گرفتن آزمایش سونو رو میخوان ولی توی دوم نخواستن اول ازمایش دادم امروز هم میرم سونو