بچه دار شد؟ گفتن بخاطر اسمم یه سری مسائلی تچ رابطه جنسی با همسرم پیش میاد و اگه عوض کنم خوب میشه همه ...
بابا اینا ک خرافته...
اره عوض کرد بچه دارم شد ولی خب اگه منطقی فکر کنیم بچه دار شدنش به خاطر اون ده سالی بود ک می رفت دکتر ن تعویض اسم:)
شمام این حرفارو جدی نگیر به نظرم... اگه اسم کاربریتون باشه که خیلی خوشگله اسمت❤
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعااا جهل و جهان سومی که میگن رو همین آدما تشکیل میده😕
😂😂والا منم باور به این چیزا ندارم ولی خب اسطوره داشتن فامیل سمی هستم
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اخه واقعا بهش نمیومد اسمش خیلی جوون بود خیلیم خوشگل و باکلاس بود
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
اره اونم اتفاقا ب دوس پسرش اسم جدیدشو گفته بود قبل تغییر😅یه آشنای خیلی پولدار داریم مشهد،یبار دانشجو بودم رفتم خونشون ب اصرار خودش،دیدم هی بهش میگن خاله سونا،هنگ کردم نگو اسمشو از صغری ب سونا تغییر داره،اخه سونا😑😁
واقعا به فرهنگ ربط نداره . ناخوداگاه میاد تو دهن ادم . اخه مگه میشه کسی رو سی سال با یک اسم ص ...
اخه ادما به همه چی عادت میکنن ما تو فامیل خیلی تغییر اسمی داشتیم گاهی فک میکنم به اسمای قبلشون اصلا یادم نمیاد یروزی به اون اسم صداشون میکردم خیلی غریب میشه اسماشون بعد یه مدت
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
عوض کن من یکی از عزیزانم عوض کرد مهم نیست اونم سی سالش بود دیگه حداقا همون اسم رو دوست داره آقا هم بود بچه هاشم اسم پدر میخوان بگن قاطی نمیکنن فامیل به شدت متعصبی هم دارن اما عادت کردن الان ده سال گذشته خیلی راضیه فقط مسن تر ها دیذم گاهی به اسم قدیم صداش میکنن شاید پشت. سرشم حرف بزنن ها اما اهمیتی نداره خودش راضیه
ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم