بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سخت نیست یکی از فامیلای ما عوض کرد دو سه هفته قبل خواستگاریش چون به خانواده پسره اسم اصلیشو نگفته بود دیگه تو یه هفته همه عادت کردن الان فک کنم کلا کسی اسم قبلشو یادش نیاد انقد که به اسم جدید عادت کردن انگار از اول این بود
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
اگه اسمت خوب نیست تلاش کن عوض کنی، من خانواده خودم اسم اصلیمو صدا میکنن، خانواده شوهرم یه اسم دیگه از اول صدام کردند، ولی بازم الان برای بچه هام سخته اسم اصلی خودم رو توی مدرسه بگن کلا گیج شدند،
دوست صمیمیم توی۳۰سالگی عوض کرد دو سال قبل،مجبورم اسم جدیدشو بگم ک ناراحت نشه ولی چون واقعا ب زبونم نمیاد همش میگم عزیزم گلم🤣🤣البته چون چاره ای نیس اسم جدیدشم گفتم،ربابه بود گذاشت آتنا
😂🤦🏻♀️منم همون رو میگم ولی خب دیگ نذر کرده بود اسم مذهبی بزاره قبل از بچه دار شدنشم رفت مذهبی کرد اسمشو....
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
فقط میدونم همون اسم قبلیت رو صدا خواهند کرد ..مگه میشه یک نفررو سی سال ، مثلا فاطمه صدا کرد بع ...
اگه فامیلاشون بافرهنگ باشن میشه ولی یه دوستی داشتم دخترخالش عوض کرده بود انقد این و خواهراش بی فرهنگ بودن از قصد اسم قبلشو میگفتن بعد با خنده اسم جدیدشو میگفتن🤦🏻♀️