جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
اسمت چیه ؟... به نظرم تو سی سالگی دیگه بیخیالش شو یکم یه جوریه
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
نه عوض کن فامیل مامانم تو سی و چند سالگی اسمشو عوض کرد(میگفت بچه دار نمی شم به خاطر اسمه) ولی خب عوض کرد دیگ... همه هم کنار اومدن باهاش
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
سخت که اصلا نیست یه عده عادت میکنن و بعد از یه مدت به اسم جدید صدات میکنن یه عده هم گیر میدن رو اسم قبلی خوبیش اینه که اینجوری دوتا اسم داری و کاری رو که دوست داشتی انجام دادی
ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم