2777
2789
عنوان

بیاین کمک بگین چیکار کنم دو ساعت پیش دعوای شدید داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون روز بهش گفتم چون وقتی نمیگم فک میکنن من خرم و هرکار دلشون میخاد میکنن واقعا وظیفه ...

اون اصلا مهم نيست

گذشت رفت

شما وقتي حرفت برو نداره

بع كي چيو ميخواي يادبدي ؟

من گفتم بهت

صبح ميخواي بري

ماشين برادرشوهرشى بمال ديوار

زنگ بزن بيا خودت جا به جا كن

و ديگه تو جا بع جاش نكن

شوهرتم رها نكن

مهر طلبه هرحي بگي انيشم چشم خودت ميره

💕

اون اصلا مهم نيست گذشت رفت شما وقتي حرفت برو نداره بع كي چيو ميخواي يادبدي ؟ من گفتم بهت صبح مي ...

درسته. ببین ولی این بحثی نبود که من کثیف ترین حرفارو ازش بشنوم اصلا ناجور خودشم جلو بچه وحشی شده بود کاملا. حالا مهر طلبه چرا نسبت به من مهر طلب نیس؟

چرا میره پیش خواهرش؟ چند وقت یبار میره ینی؟

خواهرش با همسرش مشکل داره ولی همه میدونن مقصر خواهر خودشونه ‌‌‌‌......میره یعنی مشکلد حل کنه ولی خواهرش هیچکسو ادم حساب نمیکنه و کار خودشو میکنه ‌‌‌‌‌......

خواهرش با همسرش مشکل داره ولی همه میدونن مقصر خواهر خودشونه ‌‌‌‌......میره یعنی مشکلد حل کنه ولی خوا ...

ای بابا عزیزم شما کاریت نباشه یه مدت هم میره دیگه خسته میشه اصلا خودتو خراب نکن اشتباه منو نکن

ای بابا عزیزم شما کاریت نباشه یه مدت هم میره دیگه خسته میشه اصلا خودتو خراب نکن اشتباه منو نکن

من برام اهمیتی نداره دیگه ولی من ۹ ماه تو جا بودم اینجا غریبم حتی یک لیوان اب ندادن دستم ‌‌‌......حتی خود شوهرمو ترد کردن 

درسته. ببین ولی این بحثی نبود که من کثیف ترین حرفارو ازش بشنوم اصلا ناجور خودشم جلو بچه وحشی شد ...

خب نبايد ادامه ميدادي

تو كه شوهرتو ميشناسي

كارش بده كه اظهر من المشمس

اينقرد سر اين موضوع بحث كردي

اونم ديگه اون رووش نشون داده..

شما خيلي بد عمل كردي.با پنبه سر ببر!

قرار نيست از همه اين حسو بگيره.

اينم كه جدا ب شما نيست باز الان بحث فرعيه

ولي ازش نمينوني دست بكشي

الگوي رفتاريتى تغيير بده

💕