2777
2789

دعوا مثل همیشه سر برادر شوهرم ایناست و شوهر من اشتباه اونارو قبول نمیکنه اصلا حاضره من بمیرم ولی اونا ذره ای ناراحت نشن من فقط اعتراض کردم به رفتار اشتباهشون که نوعی سو استفاده هست. اخرش شوهرم مثل چی قاطی کرد اصلا وحشی شده بود یه حرفایی زد بهم یه فحشایی داد هم خودم هم خونوادم هنگم هنوزم ینی دیگه مطمئنم ذره ای احساس و علاقه بهم نداره الانم عین خیالش نیس نه معذرت میخاد نه باهام حرف میزنه رفته بخابه انگار که من بدهکارم بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزشش رو داشت 

اعصابت را برای برادرشوهر خرد کردی 

این بحث ها شبیه مردابند 

هر کی بره توش غرق میشه بدون اینکه به دیگری حرفش رو اثبات کنه 

شوهرت تا خودش به این نتیجه نرسه 

حالا تا ۱۰۰۰ سال هم توضیح بده نمیشنوه

سر پاركنيك؟

عزيزم من توي تاپيكت بودم

من بقيه

اينهمه وثت ميزارن راهنمايي درست

در راستاي رسيدن به هدف

و همه معقول بهت كمك دادن

بازم كار خودتو كردي؟😅

خب بگيد خانما تاپيك ما داريد گل لقد ميكنيد

ما اخرشم اشتباهمون رو ادامه ميزيم

💕

والا منم قبلا حس‌میکردم زیادی شوهرم سرویس میده به خانواده اش و بقول تو سواستفاده میکنند ازش..

اما خودمو قانع کردم که خودش عاقل بالغه و خودش باید تصمیم بگیره و واقعا بچه ۷ ساله نیست که من بخوام مجبورش کنم.‌‌

نمیدونی سر این مسئله ما چقد دعوامون شد...

حتی یکبار برای بار اول سه روز قهر کردیم بدون هیچ حرفی چقد بد بود.‌.بیخیال شو تا ارامش داشته باشی

هیچوقت هیچوقت راجبه خانواده همسرت با همسرت گله و شکایت نکن مهم نباشه برات وقتی میبینی انقد همسرت حسا ...

اخه سو استفاده میکنن از سادگی شوهرم نمیدونم چه خاکی سرم کنم دیگه ببین اونا حتی منو خود منو مستقیم اذیت میکنن با رفتاراشون اما شوهرم عین خیالش نیس

منم  هفته پیش با همسرم بخاطر ابجیش دعوامون شد که مارو تا دیر وقت تنها میزاره اما بازم امشب باوجود اینکه دید غذای دلخواهشو درست کردم میوه و چایی دیدم پاشد رفت ‌..... دلم به حال خودم سوخت درسته برادره وظیفه داره کنار خواهرش باشه تو مشکلات ولی  هر وقت ما مشکل داشتیم تنها و بی کس بودیم و هرگز به دادمون نرسیدن ......

اخه سو استفاده میکنن از سادگی شوهرم نمیدونم چه خاکی سرم کنم دیگه ببین اونا حتی منو خود منو مستقیم اذ ...

خب شوهرت خودش عقل داره میتونه تشخیص بده سواستفاده اس یا نه...

اگر بقول خودت ساده اس پس حقشه که ازش سواستفاده بشه..

تو فقط میتونی جای خودت تصمیم بگیری و زندگی کنی..

سر پاركنيك؟ عزيزم من توي تاپيكت بودم من بقيه اينهمه وثت ميزارن راهنمايي درست در راستاي رسيدن به ...

من همون روز بهش گفتم چون وقتی نمیگم فک میکنن من خرم و هرکار دلشون میخاد میکنن واقعا وظیفه منه ماشینه برادر شوهرمو جابجا کنم و اون به ماشین من دست نزنه؟ ولی اقا انگار که منتظر دعوا بود طلبکارم هست. شما این رفتار برادر شوهرمو چی تعبیر میکنی؟ میگین لطفا