مشاور آنلاین سابقم، مشاوره خانواده و مشاوره حقوقی در تمام پیامرسان ها(✅تلگرام،✅واتساپ✅،روبیکا✅،ایتا✅،سروش،✅بله✅،ایمو✅،گپ ✅آیگپ) بصورت چت و ویس،البته من معمولا ویس میدم شما میتونین تایپ کنین یا ویس بدین🤩مشاوره خانواده در تمام زمینه های فردی_خانواده و زناشویی....مشاور حقوقی در حوزه خانواده(✔طلاق✔مهریه✔نفقه✔جهیزیه✔حضانت✔ولایت✔قیمومت✔ارث✔نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده) حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده👨👩👦👦۷۹تومن،جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده 👨👩👦👦۵۹ تومن،جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۶۰ تومن،تنظیم انواع دادخواست ولایحه⚖ در اسرع وقت ۵۰ تومن ...حق المشاورتون رو میتونین بعد اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩🤩🤩شماره همراهم09199541937 لینک کانالم در ایتا که هرروز کلی نکات آموزشی همسرداری،فرزند پروری و عزت نفس گذاشته میشه همراه با اسکرین شات رضایتمندی ها،کانالم تازه تاسیس شده حمایت کنین حضورتون منو دلگرم تر میکنه 💐🫂دوستتون دارم💞 الهی همتون در پناه خدای مهربون به همه آرزوهای قشنگتون برسیییین😍😍😍❤❤❤❤ داشت یادم میرفت🥲🤕 لینک کانال و بذارم حتما یادتون باشه❗ مهمون کانالم باشین🍹 خوشحال میشم خیلی زیاد😍❤https://eitaa.com/moshavere_online
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!