2777
2789
عنوان

کرمانی ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 24 پست
عزیزم یه سوال دیگه جا برای خواب و اینا راحت پیدا میشه درسته؟

پیدا میشه ولی باید جای خوبی رو پیدا کنید ولی مثل شهر های دیگه خیلی هتل و مسافرخانه نداره 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گوگل بزن دقیق مسیرا  تو یه برگه بنویس از این شهر تا شهر بعدی چند کیلومتره  و مکان استر ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزدلم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم

خواهش می کنم 

ولی حواستون باشه هوا واقعا بسیار گرم هست دمای هوا ۴۰ تا ۴۵ درجه هست حتما لباس خنک بپوشید و سعی کنید  ظهر توی جاده نباشید 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
ممنون عزیزم خیلی دوس دارم بیام مزار سردار از طرفی با بچه نگرانم

خواهش میکنم عزیزم ، ان شالله به سلامتی سفرتون بی خطر 💚💚

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»