2777
2789
عنوان

تولدش !

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
عزیزم شما تو شروع رابطه سنتون کم بوده ولی الان ماشالا جفتتون عاقیلن الان با اینهمه مشکلات خب قطعا به ...

من حرف هایی زدم که میدونم حتی اگه از دلتنگی تا آخر عمر عذاب بکشه اما به خودش اجازه نمیده بیاد.... بهش گفتم هیچوقت برنگرده بهش گفتم هر پیام دادن تو میتونه دوباره منو از پا در بیاره الکی وانمود کردم که بدون اون حالم خوبه .... و سکوت کرد. و با اون همه رابطه عمیقی که داشتیم وقتی ببینه منی که هرسال تولدش سنگ تموم گذاشتم امسال حتی تبریک نگفتم باور میکنه که فراموشش کردم و نمیخوامش... و دیگه هیچوقت پیام نمیده. 

لعنت به این ترسا هی میترسم میترسم  اگه همینجوری پیش بره واقعا شاید از دستش بدین چون ممکن بره ب ...

اینکه توی دعوای روز آخر بهم گفت امیدوارم با کسی که به قول خودت معیارهاتو داره خوشبخت بشی 

گفت یه روزی برای منم سخت بود ازت دل بکنم اما الان نمیتونم برگردم به قبل 

این جملاتش اونقدر دورم کرده که واقعا نمیدونم راه درست چیه. میگم وقتی این حرفارو زده حتما نمیخواسته ادامه بده دیگه. اما از طرفی فرداش دوباره پیام داد و گفت من خیلی بهم ریخته بودم اخیرا فکر میکردم با اتفاقاتی که افتاده دیگه منو نمیخوای.... و این بار من بهش گفتم بره برای همیشه.

میدونم حتی اپه از دلتنگی شب و روز عذاب بکشه بازم بخاطر اینکه بهش گفتم برگشتنت ارامشمو بهم میزنه بر نمیگرده .... مخصوصا اگه تولدش رو هم تبریک نگم و مطمئن میشه نخواستمش.... در صورتی که تو دلم این خبرا نیست ...نمیدونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرف هایی زدم که میدونم حتی اگه از دلتنگی تا آخر عمر عذاب بکشه اما به خودش اجازه نمیده بیاد.... به ...

آدم بخاطر این چیزا از عشقش نمیگذره چه شما چه ایشون ولی از نظر خود من مرد باید خودش بیاد الان شما جلو بری حتی اگه ازدواج هم کنین اون آقا بد عادت میشه و همیشه اونی که غرورش میشکنه شمایین

شاید صحبت کردن منطقی بتونه یه مقدار از مشکل رو حل کنه  میدونم خیلی سخته  امیدوارم بهترین ...

دعاتون قطعا میتونه کمکم کنه ❤ دعام کنید بهترین تصمیم رو بگیرم ❤❤❤

آدم بخاطر این چیزا از عشقش نمیگذره چه شما چه ایشون ولی از نظر خود من مرد باید خودش بیاد الان شما جلو ...

بله ..کاملا درست میگین .. دلیل اینکه دلم نمیخواد پیام بدم همینه. چون به آینده هم فکر میکنم... اما از طرفی نگرانی اینکه اگه از تولدش عبور کنم و چیزی نگم؛ برای همیشه باورش میشه و خودشو از زندگیم دور میکنه. 

بله ..کاملا درست میگین .. دلیل اینکه دلم نمیخواد پیام بدم همینه. چون به آینده هم فکر میکنم... اما از ...

فکر نکنم اگه بخواد بیاد میاد سمتت اگه نه که دیگه هیچی شما هم شاید زمان بر باشه براتون ولی قطعا فراموش میکنین

فکر نکنم اگه بخواد بیاد میاد سمتت اگه نه که دیگه هیچی شما هم شاید زمان بر باشه براتون ولی قطعا فرامو ...

ممنونم عزیزم از توجهت ❤ دعات کمکم میکنه تصمیم درست بگیرم ❤