2777
2789
عنوان

خواستگاری واسه داداشم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 90 پست

مهریه ش اصلا زیاد نیست طلاشم زیاد نیست .. من از این همه اعتیاد تو خانواده ش وحشت کردم 😑 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چ ربطی داره کسی ک تو خونه باباش هیچی نخریده میره خونه شوهر می خره؟؟

اونایی ک وضع مالیشون تو مجردی اوکی بوده و همه چی می خریدن خونه شوهر برن نمی خرن؟؟ 

اینا چ طرز فکریه😐

^_^🐾🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون منطقی بود به خصوص قضیه جهیزیه ولی خب خدارو خوش نمیاد سخت گیری بشه واسه جهیزیه  به نظرم ...

آره منم همینو میگم وگفتم که سخت گیری ام نکنن در حد آبرومندانه باشه من توخانواده همسر داییم که زنداییم میشه دیدم اصلا زنداییم جهیزیه درستی نداره یه کمد ازاین حلبی ها نمیدونم چی میگن بهش سرویس خواب ومبلمانم که اصلا نداشت یه دونه قالی ۴تا پتو یه یخچال گاز دوسه وسیله برقی وچند دست ظرف اونم بشقاب چینی گل سرخ دونفره واقعا جهاز آبرومندی نداشت از اونطرف خرج عقد و عروسی رو داییم داد طلاهم ۶تا النگو ویه سرویس خریدن خداشاهده الانم زنداییه اصلا بساز نیست اکثروقتا دعوا دارن اخلاق درستی نداره

وپرتوقعه برا همین میگم همینجور خانواده دختر مهریه خوب میخان خدایی خانواده پسرم حق دارن جهیزیه خوب بخان 

جوری ام باشه به دوطرف سخت گرفته نشه سرمهریه وجهیزیه

خانما مراقب کامنتاتون باشید خدایی نکرده بخاطر نظر اشتباهتون ازدواج یه دختر بهم نخوره  شما هیچی ...

موافقم باهات.همه اونقدر دختره و اعتیاد باباشو کوبیدن که تعجب کردم.همه ی ما انسانیم شاید اون دختره دختری سنگین و مومن باشه ولی لعنت به خانوادش که اینجوری آبروشو بردن.بعدم قربونت برم خدا چرا انقدر فقر گذاشتی که خیلی ها از آرزوهاشون دور بشن و یه عده هم با پول زیاد حسرت دیگران رو بخرن...ای داد بیداد..نگید اینجوری شاید دختره فقیره ولی پسره هم از لحاظ پولی همچین مالی هم نیست.در و تخته برای همن..من فقط تنها نگرانیم بابت اعتیاد خانوادس که خدایی نکرده زندگی این دوتا جوون تباه نشه

مخاطب اولم اون گروهی هستن که میگن مهرو بگید عندالاستطاعه  خودتون حاضرید مهریه‌تون اینطوری باشه یا نه فقط برای دخترای مردم میخوایید؟

مخاطب دوم اون گروهی هستن که میگن معتاد بشه داداش استاتر این آقا اگه انقدر کم ظرفیته هرجای دیگه‌ای هم ممکنه معتاد بشه و دخترمردمو بدبخت کنه اگر هم عاقل باشه تو اتاقش هم مواد بکشن خودش سمتش نمیره همه چی به ظرفتیت و عقلش ربط داره

زهد ریایی،جهل مقدس...
موافقم باهات.همه اونقدر دختره و اعتیاد باباشو کوبیدن که تعجب کردم.همه ی ما انسانیم شاید اون دختره دخ ...

انقدر از کامنتا ناراحت شدم حالا برای خودشون باشه مهریه ۵۰۰تا کمه باید هزارتا باشه به دختر مردم که رسید زیاد شد و باید عندالاستطاعه بشه 

درمورد اعتیاد هم اگه پسره انقدر بیجنبه و بی‌ظرفیته هرجای دیگه ای با هراشاره ی دیگه ای معتاد میشه

زهد ریایی،جهل مقدس...
آره منم همینو میگم وگفتم که سخت گیری ام نکنن در حد آبرومندانه باشه من توخانواده همسر داییم که زندایی ...

اره من خودم زنداداشم اینطور بود 

خونه جدا بابام براش خرید ماشین دوتا داشت داداشم 

ماه عسل رفتن و عقد و عروسی و ... 

سرویس طلاش اون موقع به جز حلقه و انگشتر و النگو و ... فقط ۶۵ گرم شده بود پولشو بابام داد 

جهیزیه تمام وسایل بزرک از فرش و یخچال و کولر و ... گرفته تا چرخ گوشت و جارو برقی  پای بابام بود و خرید براش 

اخرشم چپ میرفت راست میرفت خودشو مامانش میگفتن هیچی برامون نکردن هیچی خرجمون نکردن 

خداشاهده سرویس چینی از این گل قرمزا اورد که مال خاهراش بودن هرچی وسیله ارزون میتونست خرید حتی خودش گفت گاز پیک نیک مال مامانم بوده کهنه بوده من با اسپری رنگش کردم اوردم 

الانم خانمش اصلا بساز نیست همیشه توقع داره پول بکنه از ما، توقع لاکچری ترین خرجا رو داره مام مثل قدیم دیگه وضعمون خوب نیست آبرومونو برده پیش بقیه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خب برادر شما هم همچین شرایط بالایی نداره.اون دختر هم نه مهریه اش بالاست نه توقعش از خرید طلا.صد میلیون طلا یه سرویس بسیار بسیار متوسطیه

اینکه پدرش معتاد باشه چه ربطی به دختر داره؟ فقیر هم باشه باز ربطی به دختر نداره.انتخابش نبوده.

داداش شما هم خونه نداره حقوقش خیلی پایینه و همسرشو هیچ جوره نمیتونه حمایت درست و حسابی کنه.

دختر هم باید نگران آینده اش باشه و زیاده خواه نیست بلکه کاملا معقول داره رفتار میکنه.

خوشم میاد از افرادی که میان سریع جواب میدن که نه بدرد نمیخوره!!!!چجوری میتونید اینقدر راحت و بی فکر جواب بدین آخه؟

MONEY TALK
مخاطب اولم اون گروهی هستن که میگن مهرو بگید عندالاستطاعه  خودتون حاضرید مهریه‌تون اینطوری باشه ...

ادم های دورو برآدم خیلی تاثیر دارن برای مواد ولی بازم به قول شما اول و آخر به ظرفیت طرف مونده بعضی ها آب نیست شنا کنن ولی شناگرهای خییییلی قابلی هستن و بالخره یه روزی خود وجود درونیشونو رو میکنن.تموم آدم ها هم زمینه ی بزرگترین اشتباه هارو دارن..

جای نگرانی هست

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
اره من خودم زنداداشم اینطور بود  خونه جدا بابام براش خرید ماشین دوتا داشت داداشم  ماه عس ...

خیلی بده

ناراحت شدم واقعا چجوری میتونن انقدر بی معرفت و پرتوقع باشن

شما همیشه خوبی کردین اینام فکر کردن وظیفتونه وبیشتر سواستفاده کردن 

بنظرم همون جلسه اول باس این چیزا رو مطرح کرد که همینجور مهریه رو میگن وخوب میخان جهیزیه ام خوب وآبرومند بیارن

سلام اون دختر خانم غیر ازاینکه توقعات مالی بالا داره بدلیل عقده ی نداشتن خیلی ازامکانات چون پدرش معتاد و خشن بوده و حمایتی ازدختر نداشته نمیتونه به برادرتون اون احترام ومحبت و عشق رو تزریق کنه

حتما به مشکل خواهید خورد ازلحاظ اخلاقی

بخواد جدا بشه ۱۰۰سکه و‌۱۰۰ میلیون رو هم حتما خواهد گرفت 

من شخصا بودم اصلا راضی نمیشدم برادرم خودشو اینجوری بدبخت کنه