2777
2789
عنوان

خواستگاری واسه داداشم .

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 90 پست
خب برادر شما هم همچین شرایط بالایی نداره.اون دختر هم نه مهریه اش بالاست نه توقعش از خرید طلا.صد میلی ...

دختر خانوم چی داره ؟؟؟؟ معلومه که خانواده مهمه 

زن و مرد برابرن 

والا اطراف من دخترای کارمند با حقوق خوب این توقعات رو ندارن 

مگه فروشیه که مفتی غیر مفتس باشه؟؟؟

چرا معنی کلاممو نمیگیری!!

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دختره مگه گنا کرده خونوادش فقیر از اب دراومدن؟ داداش معتاده یعنی چی نباید دیگ ازدواج کنه یا جور اعتیاد داداششو باید خودش بکشه؟ واقعا نمیدونم چرا میگن با همسطح خودت ازدواج کن معنی نداره تنها ملاک ازدواج سطح شعوره ن ملک ن قیافه ن خونواده بعدشم حالا میرفتن خونپاده درست حسابی دوبرابر میگرفتن به به و چه چه میوفتادین

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی

الان با این وضع طلا و تورم درخواست این حجم مهریه از سطح خود دختر و وسع برادر شما به مراتب بالاتره 

و کلا هر چیزی که ناهماهنگ‌باشه آسیب میزنه 

جدی تر فکر کنن و قبل شناخت روابط،عاطفی ایجاد نکنن

گرفتم همیشه زن هارو در مقابل پول میبینین 

منظور من این نیس 

ایشون داداشش هیچی نداره کلی هم فس فس میکنه

انتظارم داره دختره هیچی نخواد 

ن مهر ن طلا و ن زندگی 

چرا چون پدرش پولدار نیس

این بود منظور از مفتی اوکی؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دوره نامزدی با دختره زیاد کنین اگه خیلی نگرانید ولی قضاوت نکنید من خیلیارو دیدم بخاطر نداشتن دختر کم توقعه...ثانیا ادم نمیتونه مدت طولانی نقاب بازیگری داشته باشه اگه ادم بدی بود همون نامزدی مشخص میشه

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
منظور من این نیس  ایشون داداشش هیچی نداره کلی هم فس فس میکنه انتظارم داره دختره هیچی نخواد&nb ...

داداشش شاغله 

ماشین هم داره 

دختره چی داره؟؟؟

الان دوره برابری هست مهریه هم ارزش زن نیست 

برای دخترهای هیچی ندار شاید باشه 

برای دختران قوی خوددساخته میزارن تقسیم اموال ، اوونم اموالی که بعد ازدواج در کناررهم بدست اوردن 

خیلی بده ناراحت شدم واقعا چجوری میتونن انقدر بی معرفت و پرتوقع باشن شما همیشه خوبی کردین اینام فکر ...

ایشون انتخاب داداشم بودن مامانم هم به داداشم احترام گزاشت بعدا متوجه شدیم خود داداشم هم راضی نبوده و در پی یسری حرفا خام شد 

الانم پشیمونه ولی فایده ای نداره 

بابا و مامانم برای پدر زنداداشم خیلی احترام قائلن ولی خب مادرشون .... 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دختر خانوم چی داره ؟؟؟؟ معلومه که خانواده مهمه  زن و مرد برابرن  والا اطراف من دخترای کا ...

دختر انتخاب شده انتخاب نکرده که آقای فلانی بیا خواستگاری من!این آقا رفته خواستگاری دختر هم شرایطشو گفته آقا هم پذیرفته دیگه بعدش بیایید بگید وای پدرش معتاده و دختره توقعش بالاست چیه؟در صورتی توقع دختر بالا بود که مهریه رو سال تولدش میگرفت.یا میگفت پسر باید خونه از خودش داشته باشه.یا سرویس طلای گرون انتخاب کنه.نه صد میلیون سرویس!یا صد تا سکه که حتی قانون 110تا رو تایید کرده!خونواده مهمه.انکارش نمیکنم ولی اینکه همه دست گذاشتن رو اینکه وای وای پدرش معتاده فردا دامادش معتاد میشه خنده داره.پسری که اراده از خودش نداره فعلا برای ازدواج عجله نکنه.کمااینکه هر وقت و مکان دیگه ای ممکنه معتاد شه! یا اگه دختر قرار بود اعتیاد پدرش روش تاثیر بذاره تا الان حتما خیلی راه خطا رو رفته بود !

من خودمم کارمندم.حقوق و شرایط کاری و مالی و زندگیمم خوبه ولی 14 تا سکه مهریه گرفتم.این تصمیم من بوده دلیل نمیشه بیام بگم اونی که صد تا گرفته توقعش بالاست!

MONEY TALK
 دختر انتخاب شده انتخاب نکرده که آقای فلانی بیا خواستگاری من!این آقا رفته خواستگاری دختر هم شرا ...

توقع بالاست قبول کنید 

البته که حق پسری که سنتی میره بدون شناخت همین دخترهای متوقع هستن

سلام اون دختر خانم غیر ازاینکه توقعات مالی بالا داره بدلیل عقده ی نداشتن خیلی ازامکانات چون پدرش معت ...

من همیشه کامنتای شمارو مثل نام کاربریتون میدیدم اما این کامنت شما حسابی من و ناامید کرد حداقل انتظاری که میشد از شما داشت این بود که بگی بهتره برن مشاوره خانواده قبل از ازدواج 

نه من نه شما اون دخترو نه میشناسیم نه خصوصیات اخلاقیشو میدونیم چطور میشه صرفا بخاطر خانواده قضاوتش کرد! انصافا مهریه  ۱۱۴ تا سکه دیگه نرماله حالا ایشون که ۱۰۰تا خواستن ۱۰۰میلیون هم طلا قیمت سرویس طلایی که برای عروس برمیدارن هم نیست یه النگو تک پوش ۶۰تومن میشه چه برسه سرویس!

زهد ریایی،جهل مقدس...
من همیشه کامنتای شمارو مثل نام کاربریتون میدیدم اما این کامنت شما حسابی من و ناامید کرد حداقل انتظار ...

دیگه از رفتن به مشاور گذشته فقط عقد مونده وگرنه میگفتم برند مشاور

خانواده رکن اصلی تربیت بچه است ازحرفای استارتر به شخصیتش پی بردم 

اعتیاد شوخی نیست خیلی اثر میذاره رو جسم وروح و تربیت واینده ی بچه

گفتند داداشش وضع مالیش خوب نیست حتی همون صدتا هم براش سخته دادنش موقع طلاق فقط معلومه چشم بسته عاشق هم شدند متاسفانه