2777
2789
عنوان

متاهل یا مجردین واسه دلخوشی و شاد بودن چه کارایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 39 پست
این یه دروغه محضه که کسی بگه من از ازدواج بدم میاد و از مجردی بیشتر لذت میبرم  هیچ کسی قطعا هی ...

ببین نیاز عاطفی داریم حتی بعضی روزا پدرمونو درمیاره این نیاز ولی ارزش نداره قید هدفا و کارای بزرگی که کردیمو به خاطرش بزنیم 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن مدیر یه شرکت بزرگ تنها نمیمونه😅  من تا قبل اینکه شاغل بشم زیاد خواهان نداشتم یهو موفق ...

وای به خاطر پول و درامدته . 

اینو جدی میگم 

دو و برم دختر شاغل زیادن از جمله دبیر . خواستگاری نداشتن الان کلی خواستگار دارن . بیشعور مادرای پسرا میگن  فقط به خاطر درآمدشون میریم  وگرنه دختر زیاده .

حتی جلوی یکی از دهنشون پریده بود. دختره رد کرد و کلی گریه کرد . رک گفته بودن به علت درامدت اومدیم وگرنه دختر خانه دار میگرفتیم .

حواست باشه خیلی .

یکیش اداره پست ازدواج کرد . تا قبل اون شغل زباد خواستگار نداشت . الان شوهرش با اینکه شاغله . میگه درامدتو بده به من .‌کلی دعواشون شده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین نیاز عاطفی داریم حتی بعضی روزا پدرمونو درمیاره این نیاز ولی ارزش نداره قید هدفا و کارای بزرگی ک ...

البته که حرفت درسته

من بهت افتخار میکنم که شاغلی و موفق خیلی هم عالی 

منم نگفتم هر کسی اومد ازدواج کنیم فقط میگم قطعا موفقیت ها با متاهلی قشنگ تره بشرطی که هم کفو خودت باشه و مانع موفقیت و پیشرفت بیشترت نشه .

واقعا اگه مردی باشه که بزاره زن پیشرفت کنه خیلی هم ازدواج عالیه

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
این یه دروغه محضه که کسی بگه من از ازدواج بدم میاد و از مجردی بیشتر لذت میبرم  هیچ کسی قطعا هی ...

همه ب صورت مطلق قطعا نمیشه یچیزی رو بخوان عزیزم من خودم متاهلم دو خب دوساله ازدواج کردم و از جونی و نوجوانی ک داشتم راضیم و خوشگذرونی و بچگیمم کردم بعدش با عشقم ازدواج کردم ولی منطق ام گذاشتم کنارش !!

می‌خوام بگم اگه اینکارایی ک گفتم و انجام نداده بودم اصلا تا وقتی ک مجردم خوشی نکردم و جونی نکردم ازدواج نمی‌کردم چون مطمئن بودم وقتی ازدواج کردم با دیدن بعضی از دوستام حسرت میکشیدم الآنم دخترای الان همشون ماشالا تفریح دارن و خوشگذرونی خودشون و دارن و‌جونی میکنن اگه دوست داشته باشن ازدواج کنم چیز عجیبی نیست و دوست دارن از این ب بعدشون کنار کسی ک دوست دارن خوشی کنن ولی خیلیام هستنتو فامیلمون زیاد هست ب اندازه کافی ما ب دخترامون آزادی دادیم و اونام حد نگه میدارن و جونی میکنن و پس تفریح و گردش و تو زد و بند ازدواج نیستن و دوست ندارن !! همه صرفا مثل هم نیستن !! نمیشه بگی همه دوست دارن ازدواج کنن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

همه ب صورت مطلق قطعا نمیشه یچیزی رو بخوان عزیزم من خودم متاهلم دو خب دوساله ازدواج کردم و از جونی و ...

چون ازدواج کردن خالی و معمولی گلی نیست ک خیلیا زده باشم ب سر خودشون و مجردا نزدن ک بخوان امتحان کنم همه دخترای الان خیلی عاقل و فهمیده هستن و می‌دونن ازدواج فقط همون مراسم های قشنگ اولش نیست ک بخوان عاشق ازدواج باشن و دوست داشته باشن ازدواج بکنن 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

وای به خاطر پول و درامدته .  اینو جدی میگم  دو و برم دختر شاغل زیادن از جمله دبیر . خ ...

آره دیگه به خاطر همونه

چه جالب یکی از همکارای منم چنین چیزی براش اتفاق افتاده بود که جلو دختره از دهنشون در رفته بود که به خاطر شغلت اومدیم جلو 

من قید ازدواجو فعلا زدم تا سه چهار سال برام هم مهم نیس بقیه چی کار می کنن و چی میگن

البته که حرفت درسته من بهت افتخار میکنم که شاغلی و موفق خیلی هم عالی  منم نگفتم هر کسی اومد ا ...

تشکر میشه خیلی زیاد

والا شما چنین موردی رو پیدا کردی بیا بهم معرفی کن من به این سن رسیدم آدم با لیاقت ندیدم دورم 

همه ب صورت مطلق قطعا نمیشه یچیزی رو بخوان عزیزم من خودم متاهلم دو خب دوساله ازدواج کردم و از جونی و ...

اره ببین منظورم تفریح بده نیست 

خیلی هم خوبه 

همون انسانی که نیاز عاطفی داره نیاز به تفریحم داره که باااید بهش برسه

ولی مثلا برادر خودم فقط ۲۱ سالشه ازدواج کرد چون حالا خودش و خانومش شاغلن و میتونن خرج هارو بدن و پیشرفت کنن

الان اینا شاغلن ولی دائم یبار شمالن یبار میرن جمهوری اذربایجان یبار میرن باکو یبار میرن جنوب و کیش و قشم یبار میرن خرید استان های محلی و.....

جایی نیست که نرفته باشن 

باشگاه و تفریح با رفیق و همکارم تو برنامشون هست 

میخوام بگن تفریح با همسر خوب یه چیز دیگست

من دو تا بچه دارم سومی هم باردارم . همسرم ۱۰ روز می‌ره ماموریت و ۱۰ روز خونه ست تو شهر غریبم هستم تنهام . 

الآنم دارم زبان میخونم و می‌خوام درسمو ادامه بدم و همسرم خداروشکر همیشه پشتم بوده و حتی آزادی که در متاهلی دارم و در زمان مجردی اصلا نداشتم 😁 

‍"هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست..."
تشکر میشه خیلی زیاد والا شما چنین موردی رو پیدا کردی بیا بهم معرفی کن من به این سن رسیدم آدم با لیا ...

چرا اتفاقا گفتن برا یه کاربری برادر خودم همینطوریه تازه میگه اونم از همکاراش الگو گرفته و به این نتیجه رسیده 

خانومش فقط شاید برا یه اشپزی و حمام خونه باشه یا دانشگاه یا محل کار یا تفریح یا باهمی مسافرتن

اره ببین منظورم تفریح بده نیست  خیلی هم خوبه  همون انسانی که نیاز عاطفی داره نیاز به تفر ...

اره خب درست میگی ما ام دقیقا همینجوری !! 

الان داداشم دستش ب دهنش میرسه خداروشکر شغل داره مجردها و پدرم خوب همچین براش گرفته و از هر نظر ساپورته  و خب خیلی ام زیباست بدون اغراق !! ۲۴ سالشه و میگ فعلا دوست ندارم ازدواج کنم میگ اونی ک می‌خوام رو پیدا کنم بعد ازدواج میکنم 😂😐

اره خب درست میگی ما ام دقیقا همینجوری !!  الان داداشم دستش ب دهنش میرسه خداروشکر شغل داره مجرد ...

خداروشکر انشالله بهترین همسر و مطابق معیار هاش جلوی مسیرش قرار بگیره😍😍

اتفاقا برادرت خیلی عاقله . یکی نیمه گمشدشو توی ۲۰ مثلا پیدا میکنه حالا با اینکه زوده ولی بهش میرسه یکی هم شاید به نفعشه توی ۳۰ پیدا کنه . ولی برادرت کار خیلی خوبی میکنه بزار هر کسی واقعا خیلی مثل خودش بود رو پیدا کنه . 

انشالله زودترهم پیدا کنه