2777
2789
عنوان

متاهل یا مجردین واسه دلخوشی و شاد بودن چه کارایی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 39 پست
خداروشکر انشالله بهترین همسر و مطابق معیار هاش جلوی مسیرش قرار بگیره😍😍 اتفاقا برادرت خیلی عاقله . ...

مرسی تشکر آره خوب من خیلی هواشو دارم نکه مثلا ما شهر دیگ زندگی میکنیم مادرم اینا شهر دیگ کلا شوهرم خودش اکثرا وقتا بهش میگ نیروان پاشو بیا کرج ‌‌‌‌‌‌‌پیش ما 

اما خوب می‌دونی مادرمم یکوچولو گیر میده بهش 😐😂میگم مامان نیروان بچه نیست میگ خوب چون بچه نیست من دوست دارم زود عروس دار نوه دار شم بعد قیافه من همون لحظه 😐😐😐

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

مرسی تشکر آره خوب من خیلی هواشو دارم نکه مثلا ما شهر دیگ زندگی میکنیم مادرم اینا شهر دیگ کلا شوهرم خ ...

🤣🤣🤣🤣

خدا حفظش کنه اونم مادره دیگه

تو هم یروزی منتظر نوه دار شدن میمونی 😆

چه اسم قشنگی اومد بنظرم کردی درسته؟

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣 خدا حفظش کنه اونم مادره دیگه تو هم یروزی منتظر نوه دار شدن میمونی 😆 چه اسم قشنگی اومد ب ...

ن لرم 😌😂شوهرم کرده

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

سلام گلم خوبی شما ساکشن غبغب انجام دادی؟  راهنمایی شدید نیاز دارم لطفا بگو

سلام تحقیق کن خیلی  هر جایی نرو.  من راضی نیستم  درسته زاویه فکم در اومده اما غبغبم ناهمواره

میخام برم زیر نظر دکتر 

سلام تحقیق کن خیلی  هر جایی نرو.  من راضی نیستم  درسته زاویه فکم در اومده اما غبغبم ن ...

عه ... شما تحقیق نکردین . دکترتون مگه مشهور نبود؟ ماساژ مگه ندادی... عکس میزاری از فکت؟ 

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭