2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📌 طلا بدهید، وام چهار و هفت درصد بدون ضامن بگیرید

🔹بانک های ملی، کارگشایی، ملت و رسالت شرایط اعطای وام طلای خود را اعلام کردند‌.

🔹لازم به ذکر است، وام طلا، مانند دیگر وام‌ها شرایط سخت و پیچیده‌ای ندارد و در عرض نصف روز می‌توانید آن را دریافت کنید.

شرایط کامل دریافت وام در اینجا 👇

https://eitaa.com/joinchat/1252458697Cb43316ea97

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
📌 طلا بدهید، وام چهار و هفت درصد بدون ضامن بگیرید 🔹بانک های ملی، کارگشایی، ملت و رسالت شرایط ا ...

اینوبابام برام فرستاده بودقبلا ولی پیگیرش نشدیم میگن فایده ای نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بانک ملی و کارگشایی میدن پارسال هر ۱۰۰گرم ۲۰تومن میدادن الان نمیدونم دیگه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

اگر طلا میبرید بانک موقع پس گرفتن خیلی دقت کنید مال یکی از دوستامو تو بانک کارگشایی موقع پس دادن یه تیکه اش رو دزدیدن، هیچ جوری هم نتونست ثابت کنه. طرف پشت باجه سمت خودش همه تیکه ها رو نشون داده و شمرده بعدش که ریخته تو کیسه داده دستش یکیش نبوده

بانک ملی و کارگشایی میدن پارسال هر ۱۰۰گرم ۲۰تومن میدادن الان نمیدونم دیگه

شنیدم بانک رسالت معادل با ارزش طلایی که گرو میذاری، بهت وام میده. وام دو درصد. ولی نمی‌دونم درسته یا نه. تماس گرفتم با بانک ولی جواب ندادن

اگر طلا میبرید بانک موقع پس گرفتن خیلی دقت کنید مال یکی از دوستامو تو بانک کارگشایی موقع پس دادن یه ...

تیکه های طلا رو نمیشمرن. منطقی هم نیست شمارش تکه‌های طلا. باید وزن کنن. وقتی طلا رو بهشون میدی، وزن میکنن و بعد که میخوای تحویل بگیری هم باید همون وزن رو بهت برگردونن

شنیدم بانک رسالت معادل با ارزش طلایی که گرو میذاری، بهت وام میده. وام دو درصد. ولی نمی‌دونم درسته یا ...

رسالت وام قرض الحسنه اشو شنیدم ۴درصد هست ولی با طلا نمیدونم بعد بانک کارگشا زیر نظر بانک ملی هست معتبر تره تا این بانک ها

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تیکه های طلا رو نمیشمرن. منطقی هم نیست شمارش تکه‌های طلا. باید وزن کنن. وقتی طلا رو بهشون میدی، وزن ...

میدونم ایشون هم میگفت دونه دونه بهم نشون داد شمرد و گذاشت روی ترازو بعدش هم خود کارمند بانک کیسه رو گرفته کنار ترازو و طلاها رو ریخته توش ولی تو همین مرحله ریختن یه جوری که دوستم متوجه نشده یه تیکه اش رو کش رفته