2777
2789
عنوان

خواستگاریتون چجوری بوده؟چند نفر اومده بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 36 پست
وای نگووو؟؟؟ ک و ن ت پاره س😅😅 ببخشید البته

😂😂😂 ن اتفاقا انقد خوبن از خاهرم درحق من بیشتر خاهری کردن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان همه خواستگاریام اشغالی برگزار شده جز دوتاش ک یکیش پسر فامیلمون بود خب اکثر فامیلمون بودن اون یکی هم طرف خیلی پولدار بود فقط پدرش مادرش خواهرش دامادشون همین

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
آشغالی برگزار شده یعنی چی،دوست داشتی بگو یکیشون رو

خیلی حالم بد میشه بخوام بگم ولی یکیشون بود مادر و خاله پسر اومدن اول من اصلا ندیده بودم پسرشون رو اینا منو پسندیدن توی مراسم حسینی خالش گفت ما پسرمون سفید دوست داره خیلییی سفیییید شمام سفیدی دیگ ن؟من بااکراه گفتم بله مامانش گفت میشه لباس راحت تر بپوشی بیای گلم چون کت و شلوار تنم بود یعنی من دیگ دست خودم نبود هرچی بلد بودم بارشون کردمو با مامانم اینا انداختیمشون بیرون

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
خیلی حالم بد میشه بخوام بگم ولی یکیشون بود مادر و خاله پسر اومدن اول من اصلا ندیده بودم پسرشون رو ای ...

ببخشید اگه باعث شدم حالت بد بشه،وای واقعا چه فرهنگ هایی دارن آخه،البته همون بی فرهنگن...

باز خوبه مامانت هم جوابشون داد

بهتر که هرگز اینجور خواستگار نیاد