الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا الان همه خواستگاریام اشغالی برگزار شده جز دوتاش ک یکیش پسر فامیلمون بود خب اکثر فامیلمون بودن اون یکی هم طرف خیلی پولدار بود فقط پدرش مادرش خواهرش دامادشون همین
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
آشغالی برگزار شده یعنی چی،دوست داشتی بگو یکیشون رو
خیلی حالم بد میشه بخوام بگم ولی یکیشون بود مادر و خاله پسر اومدن اول من اصلا ندیده بودم پسرشون رو اینا منو پسندیدن توی مراسم حسینی خالش گفت ما پسرمون سفید دوست داره خیلییی سفیییید شمام سفیدی دیگ ن؟من بااکراه گفتم بله مامانش گفت میشه لباس راحت تر بپوشی بیای گلم چون کت و شلوار تنم بود یعنی من دیگ دست خودم نبود هرچی بلد بودم بارشون کردمو با مامانم اینا انداختیمشون بیرون
یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍